This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Jon gets a massage

opinion

Sagt upp mig från jobb!

Latest Movies

Detta är bara utvalda delar av anledningen till att jag inte hunnit skriva något i bloggen eller städa mitt hus för den delen…. Det härliga är också att det mesta i listan har hänt samtidigt, jag har gått massagekurs och tränat med Stockholm Movement samtidigt som jag tog ett glas vin på Jon gets a massage Ginko, samtidigt som jag påbörjade praktiken på Danderyds sjukhus.

Däremellan drabbades jag av stora insikter i min träning med hästarna, strax innan gjordes två stora tentor efter varandra. Mitt emellan dessa tentor någon gång var jag på 30årsfest och dansade rumpan av mig.

Samtidigt har jag lektioner och bokar in ny kurs. I denna sörja så finner jag mig själv på tåget som står still på grund av snökaos sväljandes en kräkreflex till följd av att jag får veta att Trump blir USAs nästa president.

Jag höll mig från att kräkas men grät istället när någon på tåget spelade upp Trumps tal på telefonen. Äntligen fick jag smaka frukterna av att ha jobbat som en gris i somras! Jag hade äntligen råd att gå massagekursen hos Friskvårdsgruppen.

Förra helgen och måndag- samt tisdagkväll tillbringades på ett hotell i Fruängen för att utveckla min massagekompetens. Jag trodde jag skulle må sämre än jag gjorde av så mycket massage, så det var positivt!

Ännu mer positivt är att kursen var fantastiskt bra! Varför vill jag massera då?

Jag erbjuder svensk klassisk massage,...

Jag ska ju inte jobba som massör… Men jag vill utveckla min känsla, kunna känna igen olika strukturer, hur de mår och därmed också kunna påverka en annan människas välmående. Massage kan alltså både användas som diagnostiskt verktyg, men även som en del av behandling. Förutom allt det här är det ju fantastiskt i sig att kunna erbjuda någon massage och faktiskt ha lite koll på vad man gör.

News feed