This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Whirlpool sex

opinion
Relaterade artiklar

Produktionen av mikrovågsugnar flyttas till norra Italien samt till i Nordamerika för några utvalda produkter. Enligt Whirpool Sveriges vd, Raphael Delrue, är planen att verksamheten i Norrköping ska vara helt avvecklad i slutet av detta år. De kommande sex månaderna kommer samtliga anställda att jobba kvar.

Ännu finns inga erbjudanden eller förslag om avgångsvillkor på bordet, säger Raphael Delrue till TT. Fabriken i Norrköping har tillverkat mikrovågsugnar med en årstakt på omkring enheter. Det har enligt Raphael Delrue Whirlpool sex varit tillräckligt för att ge de skalfördelar som Whirlpool vill ha.

Vi skickar det Whirlpool sex av produktionen till Europa, där vi även har sett en kraftig priserosion.

Många nya konkurrenter från låglöneländer som Turkiet, Kina och Korea har kommit in på marknaden. Whirlpool sex P4 Östergötland hör du lokala nyheter, lokala aktualiteter och lokal kultur.

Du bjuds på en heltäckande, angelägen kanal där du bor. Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl.

Du måste aktivera javascript för att sverigesradio. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https: Tyvärr stödjer vi inte din version av webbläsare.

Prova att använda en annan webbläsare, uppdatera till en nyare version eller använd mini. Whirlpools fabrik i Norrköping. Personalen jobbar kvar i sex månader 1: Whirlpools personalchef avvaktar förhandlingar med "Whirlpool sex" 1: Metallklubben på Whirpool överraskades av nedläggningsbeskedet 1: Nedläggningen av Whirlpool i Norrköping.

Grunden i Whirlpool sex journalistik är trovärdighet och opartiskhet.

Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen. Läs gärna mer om hur vi bedriver vårt arbete.

Affärsvärlden nummer 4, 2019

Följ via Facebook Twitter Instagram. Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?