This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Car rental

opinion

Ett fel har uppstått.

Du kan behöva att ändra följande fält för att kunna bekräfta din bokning. Stationen du valt kunde inte hittas, vänligen ändra ditt val. Det finns inga transportbilar tillgängliga på denna station.

För vårt normala premiumbilssegment Car rental  sök på Alla bilar. Ännu har vi ingen station i detta område.

Hyr bil i Östersund med Europcar   Östersund ligger bokstavligen mitt i Sverige, i mellersta Skandinavien vid stranden Car rental Sveriges femte största sjö, Storsjön. Staden har en modern längdåkningsstadion bara 2 km bort, och faktiska skidspår mitt i staden. Så, om du tycker om "Car rental" bör du ta en tur i spåren i Gustavsbergsbacken eller Ladängen. Stanna till vid stranden Badhusparken där du kan simma, solbada och slappna av på sommaren eller Car rental skridskor på vintern.

Besök Gaaltije, centret för sydsamisk kultur eller rådhuset som båda är landmärken i Östersund. Och glöm inte att be lokalbefolkningen berätta historier om Storsjöodjuret, den svenska motsvarigheten till Loch Ness-monstret, en mystisk varelse i sjön.

Car hire in Gran Canaria,

Det finns ingen stor stad i närheten, så gör dig beredd att åka ut i vildmarken. Östersund är den perfekta inkörsporten för upptäcktsfärder - med bil förstås! Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Östersund Du finner två Europcar uthyrningsstationer i Östersund: Välj den station "Car rental" passar dig bäst för att hämta din favoritbil eller större familjebil, och börja din resa. Från timuthyrning till långtidsuthyrning kan du välja den bil som Car rental passar dina behov.

Europcars biluthyrning erbjuder dig flexibilitet och en mängd val för att hitta din egen väg. Vi levererar och hämtar din bil var och när det passar dig bäst.

Det enda som krävs är en adress i Sverige. Köra i Östersund Glöm inte att alltid ha halvljuset Car rental - även under dagtid. Det är obligatoriskt i Sverige! Det finns inga tullavgifter på svenska vägar.

Visit Milan for fashion, elegance...

När du tar en biltur i staden eller i vildmarken måste du komma ihåg att respektera hastighetsbegränsningarna, om inte trafikskyltarna säger något annat: Eftersom Östersund inte är en trång stad bör det inte vara något problem för dig att parkera i stadens Car rental. De flesta hotellen har kostnadsfria parkeringsmöjligheter så att du kan ordna din parkering när du bokar hotellet.

Upptäck Östersund och dess omgivningar med bil Om du tycker om att samla på föremål från förr eller bara är lite av en samlare, bör du definitivt bege dig till Mus-Olles museum, som öppnades av samlaren Per-Olov Nilson.

Denna underliga plats är hem för en Car rental på mer än föremål från gamla knappar till antika tennburkar och mycket mer. Den är belägen på Nilsons ägor och ligger bara 3,4 mil nordväst om Östersund.

Car rental Cirka 5 mil nordväst om Östersund finner du den lilla historiska byn Glösa. Upptäck Glösas stenutställning med sitt tusen meter långa friluftsmuseum som ställer ut hällristningar från stenåldern som tillverkades för Car rental år sedan.

Du kan även besöka Älgklanens boplats, fler utställningar och faktiska utgrävningar som visar gamla fångstgropar för älg. Om du har barnen med dig, så är Moose Garden ett måste - namnet säger allt! Det är riktigt roligt och ligger bara 1,5 mil med bil från Östersund.

Ta en guidad tur och lär dig allt om älgens liv. Under sommaren "Car rental" du avsluta turen med en måltid och njuta av den vackra utsikten över Jämtland. Du kan även stanna över natten och välkomna naturen som din granne. En biltur är det perfekta sättet att uppleva Skandinavien och skapa starka minnen av dess vackra vildmark. Om du är Car rental på äventyr och kan tänka dig att ta en av de mest spektakulära bilturerna så beger du dig till Strömsund, startpunkt för den berömda Vildmarksvägen, cirka 10 mil "Car rental" Östersund.

Det är här din resa ut i vildmarken börjar. Denna 36 mil långa väg ansluter Jämtland till Svenska Lappland och tar dig till Vilhelmina, det subarktiska sätet för Västerbotten.

Det är normalt öppet från juni till oktober. Du kommer att åka genom byn Stora Blåsjön, beundra den magnifika platån Stekenjokk och kanske till och med få se en skymt av renar!

Rent a car from locations...

Upptäck Norge med hyrbil. Hämta bilen hos Shell.

If you need to rent...

Ge oss din feedback. Var vill du hämta bilen? Boka här Hitta plats. Leverans till min adress i Storbritannien? Hittade inga träffar Det finns inga transportbilar tillgängliga på denna station ""Selection Service"" Lyxiga och Roliga bilar med VIP-service finns Car rental tillgängligt på denna plats.

Hitta närmaste kontor via karta. Var vill du återlämna bilen? Hämta från min adress i Storbritannien? Uthyrningskontoret är öppet, men extra avgift kan tillkomma. Uthyrningskontoret har tyvärr stängt den valda tiden. Ange här om du har ett kundnummer eller kampanjkod. Kundnummer finns i avtalsvillkoren Car rental kampanjkod är vanligtvis erhållen från ett erbjudande. Din ålder hjälper oss att ge dig korrekt pris.

Tillägg för ung förare kan tillkomma.

News feed