This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Dani with denis

opinion

Vi slutade för lunch efter ett besök i flamingo och fågelskådning i närheten. Uteserveringarna och inredningen är otrevliga först, men maten var underbar och vår servitris var mycket vänlig.

Vi försökte den iberiska fläsk specialitet, fish and chips och stekt calamari, som alla var utmärkt Priserna var mycket rimliga jämfört med de större städerna som Granada eller Malaga. Stor meny, massor av val. Mat "Dani with denis" service är utmärkt! Den stekte auberginen med svart honung är ett måste försök. Varje gång vi kommer över för att besöka familjen ser vi alltid till att vi kommer hit. God mat och värde. Gillade speciellt Ensalada Rey. Delad start och delning är namnet på spelet här.

Hade entrecoten och det var Dani with denis för två. Vinlista är liten men bra och bra priser. Vi har bott i fuente de Piedra i en vecka och ätit här två gånger, maten och service har haft ett fantastiskt båda gångerna.

En dessert är ett måste prova hemgjord och bara fantastiskt vi hade chokladfudgen kakor och det var att dö för. Stannade i för en kväll måltid - den barbecue revbensspjäll var fantastisk och calamari var utsökt. Personalen var mycket vänlig och stämningen var perfekt för en trevlig middag för två. Skulle starkt rekommendera, och kommer att åka tillbaka snart för att försöka ut desserter! Min man och jag besökte denna restaurang medan du är på semester.

Personalen Dani with denis så vänlig och glad, de oss så välkomna. Jag hade kummel för min huvudsakliga måltid och det var vackert färsk och tillagad perfekt. Vinet var också underbar! Älskade allt med det Sjönk med för lunch efter att ha besökt flamingos och donkey Dani with denis. Härlig plats att sitta och koppla av och servitrisen var så välkomnande och vänlig.

Tejada Dani - Denis i...

Vi var suget efter bra sallader och de serverade upp den bästa att vi hade upplevt i Andalusien. Denna restaurang förtjänar verkligen sin höga "Dani with denis." Jag hade bläckfisk och räkorna och de var perfekt tillagad i själva verket de var de bästa jag har haft på den här resan.

News feed