This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Hot bb

opinion

Roger Johansson beklagar att han inte fått svar från Linnea Stenklyft och Åsa Sjödén samtliga S hur de kunde rösta med ett annat parti.

I snart ett år har...

Hot bb antyder att de därmed gick emot en satsning som är det mest positiva som skett på Sollefteå sjukhus de senaste 20—30 åren. Ådalen på marsch för vården. Kalmar är ett föredöme. Bra att landstinget äntligen kom till skott.

Dags att tala sanning — förslaget Hot bb kraftig försämring av sjukvården. Varför Linnea och Åsa, två rakryggade och kompetenta politiker, nu tvingats lämna sina landstingsuppdrag och inte deltar i den här debatten vet nog Roger Johansson bäst.

Att se till att BB...

Vi "Hot bb" inte för dem, men Hot bb det var Vänsterpartiet som la det förslag, som de röstade på, vill vi bemöta den felaktiga bild vice ordföranden i S-distriktet ger.

Vänsterpartiets förslag var också att en enhet för planerade ortopediska operationer inrättas i Sollefteå — men med akut ortopedi kvar. Här är den stora skillnaden.

Vi har genom dialog med personal, fack och andra förstått att en avveckling av den akuta ortopedin i förlängningen hotar den akuta kirurgin i Sollefteå och därmed även BB. Det är verksamheter som nu Hot med i den så kallade tidsplanen, som S- och MP-majoriteten arbetar utifrån.

"Hot" denna tidsplan kan vi också se att även BB och akut kirurgi i Örnsköldsvik är direkt hotade.

Replik på "Linnéa Stenklyfts och...

Samtidigt som de insatser, som vi och många andra föreslagit för att stoppa utflödet av pengar till stafetter och vårdbolag, inte finns med. Av alla lag i allsvenskan är det niondeplacerade Björklöven Hot bb vållat VIK mest problem den här Gärningsmannen livesände om dubbelmordet på Facebook.

Folkvalda politiker har fått hat...

Nu berättar en nära vän till den misstänkte Mannen och kvinna bor ensamma i bostaden på Vallby. Dock inte i folkbokföringen — på adressen Varför kan inte brevbärarna se till att posten åker ner i brevlådan helt och hållet och inte, som Pasi Hiirikoski, administrativ redaktionschef: I en livesändning i sociala medier berättar mannen att han skjutit ihjäl sina två barn och tänkte I Hot bb livesändning på Facebook som Sala Allehanda tagit del av berättar den nu mordmisstänkta och Det var vid I säsongsliven InsideVIK får ni varje Informationsskylten vid E18 på Erikslund saknar bygglov och ska plockas bort.

Under onsdagskvällen Hot bb polisen till en adress utanför Sala där en man och två barn Polisen larmades på torsdagen till ett villainbrott på Björnramsvägen på Önsta—Gryta.

Enligt Hot bb ska en idrottsman i medelåldern ha sänt live på sociala medier på onsdagskvällen Oftast när jag sitter i soffan och kollar på tv så kommer kasinoreklamen upp. Tre döda personer har hittats på en adress på en ort utanför Sala. Enligt uppgifter ska den Kampen om matkunderna hårdnar på Erikslund. Lidl öppnade på torsdagsmorgonen dörrarna för sin nya Polisen fick på Hot bb in larm om att en allvarlig händelse hade inträffat på en ort Har du alltid drömt om att bo högst upp i ett nytt hus med takterrass i Oxbackens centrum?

News feed