This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Sex after work

opinion

I Eftermiddag bjuder vi på senaste nytt, kulturtips, sport och mycket mer. Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.

Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https: Tyvärr stödjer vi inte din version av webbläsare. Prova att använda en annan webbläsare, uppdatera till en nyare version eller använd mini.

Eftermiddag i P4 Blekinge.

"Fyller en viktig funktion"

Alla avsnitt Låtlistor Kontakt Mer. Joacim applåderar efter att gitarristlegenden Clas Yngström spelat. Blekinge sångtalangs Isabelle Juhlin tittade förbi och berättade om tävlingen som drar igång på söndag.

Flygpersonal har sex ombord. Av...

Lugnet före stormen, för sen kom det massor med fredagslediga Sex after work Isabelle Juhlin sjöng live för oss. Johannes Nilsson kompade Isabelle Juhlin. Eleverna som går textillinjen på Blekinge läns folkhögskola fick i uppgift att sy kläder av ett svart lakan.

5 lockande aktieköp just nu...

Här kan du se resultatet! Med på bilden finns även några från årskurs två som sytt helt andra kollektioner.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen. Läs gärna mer om hur vi bedriver vårt arbete.

Om Eftermiddag i P4 Blekinge. Varje vardag kl Följ via Facebook Twitter.

News feed