This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Krist jacob undies friends

opinion

Änglar och demoner Bokanalys 1: Det första man får se, uppleva, känna. Skräckslagen stirrade han på den mörka gestalten som stod lutad över honom.

Den känsla som sen tar över är hjälplöshet gent emot offret i frågan, utan skydd och säkerhet blir Leonardo Vetra brutalt brännmärk och sen mördad. När jag läste detta Krist jacob undies friends visste jag nästan direkt att detta var en bok som jag skulle fastna för men jag hade aldrig trott att den skulle bli beroendeframkallande.

Efter några sidor så kunde jag inte sluta läsa, och min fritid en tid framöver skulle bli fullbokad av lästid. Titeln Boken jag läste heter så klart Änglar och demoner vilken jag tror symboliserar hela bokens handling, vilken är den eviga striden mellan religion och vetenskapen.

Där en av dom står för det goda och en för det onda, men vilken som tillhör vem måste man bedöma själv när man läser boken.

'Big Vito speaks about the...

Boken handlar om en kamp som inte alltid visas ute i samhället men som alltid ligger under ytan och som ibland yttrar sig för oss vardagliga människor. Jag tycker boken går in på djupet och tar upp många bra och viktiga frågor som vi alla ibland tänker på.

Tex är det rätt för vetenskapen att avslöja kyrkans mirakel genom att komma på ett sätt att förklara fantastiska fenomen? Är det rätt av vetenskapen att skala av kyrkans skal av gudomlighet med teorier och teser?

News feed