This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Hungry raw love juice dumps

opinion

Avfallshanteringen, eller rättare sagt; bristen på avfallshantering, kaoset i trafiken, fattigdomen och den ökade turismen. Hur är det att bo på Bali egentligen? Hungry raw love juice dumps kändes det att lämna Bali och vad har jag lärt mig under min tid i Indonesien? Vad är det riktiga Bali ens? Jag förstår att det är många nya intryck att smälta när man kommer dit, speciellt för någon som aldrig tidigare varit i Asien.

Bakom kulissernamellan alla olika idylliska ställen, är det byar av fattigdom, dåliga el-ledningar, fuskbyggen, skräp och mycket trafik. Ett vackert men ack så litet fragment av den stora helheten.

Lilac Lemonade ~ If someone...

Och det är blandningen av allt det här, som gjort det så svårt för mig att love juice dumps Indonesien. Jag kommer att sakna mina vänner, mina älskade hundar, att alltid ta sig fram med vespa, att konstant skapa nya bekantskaper, att gå ner till stranden för att lyssna på en ljudbok, att träffa och få dela upplevelser med locals, att äta deras mat, att lära sig deras sätt att göra saker, att sitta och småprata med andra när man är fast i trafiken, att äta med händerna, att möta en leende lokalbefolkning när man kör genom små byar, köra ner till stranden, promenera på stranden, meditera på stranden, åka förbi vännernas studio med varsin kaffe, och love juice dumps mycket, mycket mer.

Om det är något jag tar med mig från Indonesien är det nog viljan att bli mer omtänksam och givmild. Det Indonesiska sättet att se mina medmänniskor är något jag önskar alla kunde få uppleva och eftersträva. Att alltid erbjuda hjälp genast en vet att ens medmänniska kan behöva det, att alltid ge utan att förvänta sig något tillbaka, att göra vad som helst för ens vänner och familj och att inte hysa agg, utan att  förlåta och gå Hungry raw.

7MS # Interview with Bjorn...

Och om är det något vi som bor här har gemensamt, så är det viljan att göra Bali till en plats för alla där vi bules kan leva i symbios med locals och i harmoni med naturen och djuren - utan plast och otrevliga människor. I woke up to the sound of my alarm going Hungry raw love juice dumps early Thursday morning. My whole wardrobe was on my bedroom floor, and I hadn't even started packing yet. The boat would leave the harbor, located on the other side of the island, an hour later, and all I could think of was how much I was craving a cup of coffee.

We made it to our weekend destinations though; the islands Hungry raw love juice dumps picturesque landscapes - Nusa Islands! We started at Nusa Penidasightseeing on our scooters for two days! A whole lot in other words, in a time period of two days.

News feed