This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Cornmarket street shopping centre

opinion

Kanske den ''centralaste'' gatan i staden. Innehåller en mängd affärer, restauranger och en del Innehåller en mängd affärer, restauranger och en del fina gamla hus.

Att promenera här kan rekommenderas. Vi vandrade genom denna Oxford Street under ett kort besök i denna stad. Vi trodde inte mycket Cornmarket street shopping centre det då, som det var knappast något exceptionellt att se, förutom några butiker.

Tydligen har den blivit röstad som en av de värsta gatorna i Storbritannien, men Inget speciellt i den här gatan är det bara fullt av butiker av stora märken. Det finns många härliga gator i Oxford med andra slags intressanta platser, affärer.

Det är precis som och utanför köpcentret, inget mer. Cornmarket på många sätt är centrum av staden, springa från Carfax till Broad Street. En gågata, den har en antal viktiga butiker, inklusive kängor och kan du nå Clarendon Shopping Centre and the Covered Market härifrån.

Det är en historisk pub, den Crown, och massor Det har också äldsta byggnaden på Oxford, tower of street Michael på Northgate. Det är alltid upptagna, och det finns street artister på helgerna, vissa vardagar. Det kommer tillkommer även en hel del människor berätta Cornmarket street shopping centre sin religion.

Cornmarket Street i Oxfords centrum har ett brett utbud av affärer och byggnader och är en typisk upptagen gata. Vissa svarta och vita strålbyggnader är glädjande att se på gatan. Vi åt lite fritid efter en guidad rundtur i centrala Oxford och vi bestämde oss för att kolla in några av butikerna längs Cornmarket Street gågatan.

Det var lunchtid och gatan var absolut sylt - fylld med människor. Det var så många människor att det Det stora antalet människor skapade en hel del kullar, med mycket av det som blåste längs gatan från de överflödande Cornmarket street shopping centre. Gatan är hem till en intressant samling små och stora affärer. De butiker som speciellt anpassar sig till turisternas behov tenderar att ta ut turistpriser för sina varor.

Shopping i Oxford: Se omdömen...

Kedjebutikerna har typiska kedjebutikpriser. Värt ett besök om du är en angelägen shopper. Annars, ge den en bred kaj! För att vara ärlig är den här gatan bara ren grottig. Det finns många tiggare och fruktansvärda musiker här och jag skulle tänka några få fickor också från vad jag kunde se.

Det är upptaget med folkmassor och en massa stora namnkedjebutiker snarare än oberoende Det finns några nattgator här, däribland - gata Mikaels gata till exempel och den täckta marknaden.

Alla de vanliga butikskedjor är närvarande här tillsammans med trängseln i shoppare. Det här är precis som många shopping gatorna i andra städer i England så det är inget särskilt intressant om det.

Det är åtminstone bilfria så är trafiken - gratis. Denna gågata är den mycket centrum av Oxford. Det är åtminstone inte fullständig of charity affärer. Det finns några buskers och ett mycket stort antal grova sovande. Där har de från? Alla stora stan verkar ha dem igen. De vanliga stora affärer du får var Ett inte kommer till Oxford för shopping så det är bara promenad nedför gatan och börjar du besöker den många närliggande sevärdheter såsom den täckta marknaden. Cornmarket Street erbjuder massor av butiker, och är den största shoppingområdet i staden.

Det finns också alltid en del ganska Ett bra ställe att promenera, titta och shoppa av hjärtans lust: TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Läs mer eller ändra dina inställningar. Genom att fortsätta samtycker du till våra Cornmarket street shopping centre. Flygresor Semesterbostäder Restauranger Saker att göra.

Alla saker att göra i Oxford Saker att göra i närheten av Cornmarket St. Alla dina sparade "Cornmarket street shopping centre" finns här i Mina resor. Logga in för att få reseuppdateringar och skicka meddelanden till andra resenärer. Logga in Bli medlem Nyligen visade Bokningar Inkorg. Vi söker igenom över sidor efter de lägsta hotellpriserna. Nr 78  av  saker att göra i Oxford.

Cornmarket St., Oxford: Läs recensioner...

ShoppingLoppmarknader och torghandel. Omdömet skrevs 22 augusti Drivs av Weather Underground. Hotellet är stängt Rapportera felaktig adress Föreslå ändringar.

Är det här en plats eller aktivitet du skulle föreslå för barnfamiljer? Ja Nej Vet inte.

Är priserna för den här platsen eller aktiviteten budgetvänliga? Är den här platsen eller aktiviteten stängd under vissa delar av året? Är det här ett måste om man reser med en stor grupp fler än 5? Tillåter den här platsen eller aktiviteten husdjur? Är priserna för den här platsen eller aktiviteten dyra? Kan den här platsen eller aktiviteten enkelt ta emot personer i rullstol?

Skulle du associera den här platsen eller aktiviteten med mode? Accepterar den här platsen eller aktiviteten betalning med kreditkort? Skulle du skicka en vän som är på besök för första gången till den här platsen Cornmarket street shopping centre aktiviteten?

Dela med dig av fler upplevelser innan du går. Privat Oxford Walking Tour. Walking och Cykeltur i Oxford. Oxford Bike Tour inklusive full-day Oxford University Walking Tour. Läs vad resenärer säger:.

Omdömet skrevs 22 augusti Trevlig gata. De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill Cornmarket street shopping centre visa maskinöversättningar? Den här tjänsten kan innehålla översättningar som drivs av Google.

Google avsäger sig alla garantier relaterade till översättningar, uttryckta eller underförstådda, inklusive eventuella garantier av korrekthet, pålitlighet och alla underförstådda garantier för säljbarhet, skick för ett särskilt syfte och icke-intrång. Omdömet skrevs för 4 veckor sedan En gata, av sorter!

Tack för att du skickade in en ändring. Vi granskar nu ditt förslag. Betygsätt Cornmarket street shopping centre  Bra  OK  Dålig.

Navigeringsmeny

Omdömet skrevs 11 augusti För trångt, fullt av butiker av stora märken Omdömet skrevs 16 april Fullt, viktigaste shoppinggatan. Omdömet skrevs 4 februari från mobil enhet Gå längs shoppinggatan.

Omdömet skrevs 13 november Trångt och inte Cornmarket street shopping centre underhållen! Omdömet skrevs 27 augusti Upptagen och obehaglig. Omdömet skrevs 18 mars Typiskt hektisk High Street. Omdömet skrevs 12 februari Bättre än de flesta High Street.

Omdömet skrevs 13 juni Livliga Shoppingområdet. Föregående Nästa 1 2. Hotell i närheten Visa alla 43 hotell i närheten.

News feed