This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

The barbershop

opinion

Man Stockholm Barbershop, här omfamnar vi gammaldags tekniker för den moderna gentlemannen. Med antika läderstolar och frisörer som kan konsten med traditionell klippning, styling och rakning, kommer du att uppleva grooming precis som din farfar brukade.

Luta dig tillbaka och koppla av i en av The barbershop antika läderstolar, avnjut en god dryck och njut medan vi skär, trimmar och klipper. Man Stockholm Barbershop grundadesvåra barberare håller legenden om den traditionella barber shopen levande.

Välkommen till

Du The barbershop att transporteras till The barbershop svunnen tid från det ögonblick du stiger in i vår nostalgiska salong med antika läderfåtöljer och svartvita fotografier som pryder väggarna. Vi erbjuder professionella grooming tjänster som fokuserar på traditionella tekniker, men är utformade för att passa den moderna gentlemannen.

Våra tjänster omfattar allt från raka kanter, rakning med rakkniv till trimning av skägg. Vare sig du är ute efter ett modernt utseende eller något elegant från förr, kommer våra utbildade och kunniga barberare hjälpa dig att uppnå det utseende du strävar efter.

Vi vet att det inte finns något värre än att få en frisyr eller rakning som inte "The barbershop" något du söker efter. Det är därför vi tar oss tid att eftersträva det du vill ha och leverera bästa möjliga resultat.

Våra barberare använder vintage verktyg för att få den bästa möjliga rakningen med högklassig precision. Du vet vad de säger: Vi använder oss också av högkvalitativa produkter som finns att köpa i butik.

Vi erbjuder en rad tjänster för att hylla traditionella barbershoptekniker. Vi använder vintage verktyg och produkter av hög kvalitet som finns att köpa i vår butik. Varför nöja dig med en tjänst när du kan "The barbershop" för att få den ultimata barbershop erfarenheten? Fråga oss The barbershop butiken om våra paket. Vår barbershop finns i Stockholm på Götgatan Drop-in är välkomna men vi rekommenderar att du bokar en tid, klicka här.

För att boka en tid eller kontakta oss, skicka ett mejl till info manstockholm.

GDPR Genom att fylla i formuläret godkänner The barbershop att denna webbplats lagrar din inlämnade information så att de kan svara på din förfrågan. Traditionell rakning med kniv med omslag av varma och kalla handdukar. PAKET Varför nöja dig med en tjänst när du kan kombinera fler för att få den ultimata barbershop erfarenheten? Besök oss Götgatan 58, Stockholm Ring "The barbershop" 18 E-post För att boka en tid eller kontakta oss, skicka ett mejl till info manstockholm.

Boka en tid online.

Boka en tid snabbt och enkelt online och invänta bekräftelse via SMS. Boka en tid När önskar du komma? Access Token is not valid or has expired. Feed will not update. This The barbershop message is only visible to WordPress admins There's an issue with the Instagram Access Token that you are using.

News feed