This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Horny guys romping on the floor

opinion
Fler gratis porrsajter

Måndag och valborg idag Känns iofs ganska bra att jobba idag, det är ju som att man har fredag iom att det är ledigt imorgon igen! Har ni haft en fin helg? Är ni lediga denna valborg eller jobbar ni som jag? Horny guys romping on the floor är iaf taggad för idag då det är endel som ska falla på plats i lite kravställning i ett projekt jag håller på med - känns spännande så jag är lite taggad för jobb med bästa projektdeltagaren Linda.

Vi är ett grymt team hon å jag, å som projektledare är det såååå viktigt med projektdeltagare som är "på" som jobbar framåt som vågar tänka nytt och som utmanar gamla tankesätt å det Horny guys romping on the floor Linda - det är även hon som har all kompetens kring systemet vi vidareutvecklar å jag har lärt mig sååååå mycket sen vi började arbeta tillsammans å det är så roligt. Jag gillar verklgien det jag gör om dagarna å att ha den ynnesten att ha kul på jobbet är ju fantastisk - sen så får jag ju hänga med bästaste Linda om dagarna å då kan det ju ALDRIG bli tråkigt!

Så vänner lite lagom taggad för denna måndag så är det nu dags att bege sig mot kontoret!

Office chick chiharu nakai gets...

Idag har det inte hänt så mycket, Hilda har följt med runt gården hit och dit, och fixat och donat på med lite vårsysslorna som måste göras. Det lilla som finns kvar av dem vill säga I morse fick vi nybakade frallor till frukost - så gott!! Jag gjorde iordning deg, rullade ihop till 12 fina bullar  å la på en bakpappersklädd plåt å sen fick de stå i kylen över natten. Imorse så plockade jag bara ut dom, penslade med ägg, strödde över lite solrosfrön och skjutsade in dem i ugnen.

Så medans jag plockade fram allt annat till frukost, kokade kaffe å fixade så gräddades frallorna färdiga i ugnen. Super smidigt å så gott! Är ni sugna på att göra dem själva så är det alla vår barfota man Ernst recept och det finns  HÄR. God morgon fina ni! Idag är det PT-fredag, det är verkligen sån himla kontrast mot alla andra dagar i veckan.

Jag ska dessutom träna själv och äta lunch med Johanna. Den här veckan har jag haft väldigt många möten, och det innebär alltid att det är mycket efterarbete. Det är olika förslag och offerter som ska skickas ut och presentationer som ska göras men det är ju ett lyxproblem. Så himla kul att allt går "Horny guys romping on the floor" bra just nu.

Och jag har funderat mycket på det där med mina möten.

Det är så kul att ha möten med folk som man klickar med, men vad är det egentligen som gör att det klickar? För NÄR det gör det så är det ju så härligt, eller hur?! Handlar det lite flummigt så där om att det bara är nån slags osynlig och opåverkansbar personkemi?

Eller är det mer konkreta saker som båda personerna, i ett möte, gör eller inte gör som avgör om det klickar eller inte? Som till exempel att man är närvarande, ser varandra i ögonen när man pratar, är lite lagom påläst om varandra, och framförallt att man är öppen och bjuder på sig själv och inte Horny guys romping on the floor så hemlighetsfull om företaget till exempel Är det sånt som gör att det klickar mellan två personer, eller är det här såna egenskaper JAG uppskattar?

Alla kategorier

Glad fredag på er! Så vem vill jag hylla denna fredag? Scrolla ner för att ta reda på det! Denna vecka vill jag hylla en känd bloggare faktiskt. Innan jag bosatte mig i Sollefteå hade jag ingen aning om vem hon var, men under de här veckorna jag har varit här har hon dykt upp i en och annan diskussion.

Måndag och valborg idag jag...

Denna tjej har tidigare varit bosatt i Göteborg med för fem år sedan valde hon att flytta till en liten by i Västernorrland för att helt enkelt hitta sig själv och börja ett helt nytt liv. Storstadslivet höll på att kväva henne, hon kände sig olycklig och kände en inre längtan efter något nytt. Så nu bor hon i en by med hela 10 invånare mitt ut i ingenstans. För någon vecka sedan läste jag hennes  livshistoria  som hon hade sammanfattat i ett inlägg och det var verkligen en mycket inspirerande historia.

Straight Guys Experiment With Anal...

Det fick en verkligen att tänka till, man ska inte begränsa sig, man lever bara en gång. Tjejen jag pratar om heter såklart  Jonna Jinton. Och vi får inte glömma hennes otroligt vackra bilder som hon delar med sig av på bloggen. Hon har även fått designa en tavla för  IKEA.

Hur coolt är inte det? Ni måste helt enkelt ta och spana in denna tjej. Recept har ni  här. Jag har precis fått i mig en mumsig grötfrulle och ska precis sätta igång med allt som skall göras idag. Längesen man sysslade med sånt, förut var det Horny guys romping on the floor varje månad.

Helvete vad duktig man var! Ska även ut på ett par ärenden och hinna med lite träning. Ganska soligt idag så det kanske blir en fika i balkongen senare. Gjorde ju en riktigt god batch med bananbröd i veckan, receptet har ni där uppe. Om ni tål nötter så är valnötter SÅ gott i bananbröd. Sen blir det extra gott med mandelmjöl tycker jag.

Igår var det som bekant World Laboratory Animal Day. Över hundra miljoner gissar man på, det finns nämligen ingen riktig statistik på det. Jag tänkte prata lite mer om det idag.