This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

The latin boyz bc productions

opinion

Visa ämnen Visa inlägg.

BC Nokia Lö . Latin...

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Jag förstår Läs mer.

Data Dator- och konsolspel Spel: Ryssland och det nära utlandet Politik: Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Sidan av 72 The Dirty Version Octagonecologyst Wise Intelligent – Killin' U Doomsday The Notorious B.

Falling Falling Andes Falling Blind...

Det har blivit en spännande diskussion nu om vad som är hip hop, shit pop och vad vi nu kommit fram till för namn där budskapet verkar stå på en sida och andra på en annan. Jag personligen kan säga att jag inte är så förtjust i mycket som läggs upp här, men det är för att jag har en viss stil på min typ av hip hop och jag tycker att när The latin boyz bc productions gäller musik kan man inte gå och säga vad som är rätt, vad som är fel eller vad som är bättre eller sämre, det är bara åsikter.

Så på ett objektivt perspektiv, vad är hip hop här, och om alla är det, vad för olika typer av hip hop är det i era ögon?

Bulevardi 2/4 | Mannerheimintie 6...

Jag vet själv inte den officiella titeln, jag vill bara se hur olika vi är med vår syn på hiphopen. Chapter 2 Immortal Technique - Revolutionary Vol. Revolutionary But Gangsta R. Reloaded The Notorious B.

Turn Off The Radio Vol. Innan ni börjar kritisera så vill jag säga att det är självklart att det finns några mindre bra album.

Tuottajantie,

Inga konstigheter med det. Det ni däremot inte kommer hitta är shit-hop. Om ni insisterar i att veta vilka jag tycker är främst sedan talet och uppåt så är det Immortal Technique och Dead Prez. Tycker att dom har hållt det äkta hela vägen.

Ursprungligen postat av Budskapet. Ursprungligen postat av VT Ursprungligen postat av ViktorV1. Hur är Master P inte shit-hop? Jag förstår inte vad kraven är för att bli kallad shit-hop.

Många albums med låtar om "bitches, money and cars" på din lista. En hel del bra skivor på din lista, så klart - du har ju listat de flesta av de senaste decenniernas hiphopklassiker där, men som påpekats så finns det inte någon röd tråd där som kan öka förståelsen kring vad "shit-hop" är och hur det skiljer sig från vad du gillar utan listan rör sig verkligen över hela spektrumet, från "consciuos rap" till riktigt kommersiella grejer till riktigt gangsta shit.

Vilket är helt okej med mig, jag diggar också rap i The latin boyz productions möjliga stilar, men det verkar onekligen som att det till syvende och sist bara handlar om tycke och smak trots allt för några imponerande argument kring varför du är så mycket mer "real" än någon annan här har vi fortfarande inte sett exempel på.

Om du kollar noga så kommer du se att jag endast har en platta av den muppen och om du inte har förstått vad shit-hop är ännu så tycker jag synd om dig. Har varken tid eller lust att sitta här och försöka utbilda dig då det känns som att du endå inte kommer förstå. Ditt svaga sinne är helt enkelt för duperat.

Eller för du inte kan? "The genius behind the music!" You can workout to The latin boyz productions hip-hop and urban mixes to help energize your mood.

News feed