This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Straight guy invited to a gay experience

opinion
A Very Gay Experience When...

Du hittar en massa gaykul  i menyn. Like Liked by 1 person. Tittar in här då och då. Ikväll blev jag överraskad och extra kåt av att få se alla xxx-bilder du bjuder på.

WOW… Din hane går inte av för hackor!

Det vet ju du, men inte jag förrän nu. Nu kommer jag att drömma kåta, våta drömmar om dig inatt… om allt du gör med mig med din påle. Du är helt enkelt den sexigaste man jag sett. Din utstrålning saknar Straight guy invited to a gay experience och bilder på din bula får mej att vilja öppna gylfen och ta fram din godsak och gå ner över den …Såååå djuriskt sexig. Hoppas du mår skitbra.

Läste lite om ditt val att sluta jobba och börja leva. Asbra — kan bara säga grattis. Gjorde samma sak för ett år sen och har inte ångrat en sekund. Det är alldeles för många som kör vidare i samma fotspår som de inte mår bra av. Tänkte dock vara lite tråkig och påminna om en viktig sak.

Du kanske har koll — dess bättre — men jag vet av erfarenhet att många inte har det.

eleicoes2009.info Micro-Pod Fina Fröken på...

Genom Straight guy invited to a gay experience bara jobba det man behöver för att få in tillräckligt med pengar för att leva ett sjysst liv nu innebär att man får det i nacken, när man förhoppningsvis blir äldre. Det är fan inget nöje i det här landet om man inte sett om sitt hus — så gör det. Skaffa dig en rejäl buffert utan att göra avkall på det liv du vill leva. Ha det i bakhuvudet — och njut på!!!! Tack snälla Nils för din kommentar. Du har helt rätt.

Systemet är inte gjort för din och min livsstil. Jag vet ju hur det ser ut och har sparande för framtiden. Tanken är även att köpa ett boende inom kort istället för att hyra och betala mer än vad jag måste på lånen. Det kan i framtiden bli guldkanten på vardagen. Planer på affärsverksamhet som jag orkar sköta även efter min pansion är i mina planen också. Det sorgliga är ju att många tror att det blir toppen bara man jobbar mycket.

Men sanningen att säga så blir det inte fett för någon om man inte själv ombesörjer det.

News feed