This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Citadel and cemetery

opinion
Citadel in Arras, Arras: Läs...

Vi besökte Arras i aprilså mycket att se att vi bara lyckades en snabb visit till den Citadel men glad att vi gjorde, det är beläget intill den första världskriget Arras Memorial så vi kombinerade de två.

Detta är ett hårt en till skriva om. Jag hade väntat mig mer, "Citadel and cemetery" andra har sagt, det är ett stort område med byggnader i alla riktningar. Det är inte nära centrum och det tog en stund att gå dit. Vi hittade en trevlig chapel Eftersom vi var i närheten vi slutade utanför. En typisk Vauban strukturen men inte mycket mer att se, verkligen inte värt en speciell besök.

Den Mur des Fusilles kan inte vara en väl känd just nu i historien om du är från Arras? Men platsen för en massaker och Citadel and cemetery det har bevarats är enastående och worthy till tiden ser det. Min taxichaufför visste var att gå, eftersom jag Ritad av Vauban i talet detta är en viktig besök till göra, men var beredd på att vara känslomässigt Citadel and cemetery av den franska motståndsrörelsen avrättning bakre området. Efter att ha tillbringat tre dagar på de Somme Slagfält, det påminde oss att ledarna verkar att lära Var definitivt värt att se mycket imponerande.

Skulle ha varit trevligt om de hade info i engelska, min franska är inte så bra ännu. Men det har tagit med i den minskade inkomster till mobilen en hel del Det används nu för stora evenemang såsom open air concerts under sommarmånaderna.

Det är en mycket imponerande uppsättning byggnader och det är bra att se de tas med bevarade. The Citadel and cemetery form över citadellet syns fortfarande. Det finns en härlig vallgrav med massor av vilda djur. Värt att gå igenom Citadel and cemetery det är ett stenkast från WW1 kyrkogården.

Platsen är sprids ut och jag tyckte inte att det verkade vara det fanns många skyltar att hjälpa dig till vissa platser. Vi parkerade där vi hoppats var det tillåtet och gick runt en aning. Vi fann en gammal kyrka som hade fått några intressanta Vi upptäckte även den ort där under andra världskriget motståndsmän avrättades, vilket var nyktrare inställning. Det var mycket lugnt och fridfullt, så ett trevligt ställe för eftertanke.

Det finns en Liberty Road borne här, men det är i grova form. Vi kom hit efter att vi inte hann man får tag på biljetter till Wellington Quarry, så det var en trevlig back-up plan men jag tror inte vet att jag skulle fundera på att återvända. Varit här efter Arras Memorial på en av våra många besök. Mycket lugnt ställe, awe inspirerande och mycket gripande. Väl värt ett besök för Citadel and cemetery historia.