This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Fish hatchery

opinion
Floating 2 in 1 fish...

Det här stället är stum inspirerande. Det inte längre fungerar Fish hatchery som en kläckeri men har en museum inne. Även om de museum är stängd, det är värt det. Hisnande skönheten att besöka. The pond är full av fisk du Fish hatchery foder för en fjärdedel Utmärkt för alla åldrar. Först är detta en vackert resmål - kombinationen av en arkitektonisk sevärdhet med ett lugnt läge i landskapsarkitekturen och stora fiskdamm.

Det är väl underhållna och skulle utan tvivel göra en underbar plats för en familj picknick eller ens en bröllop.

Det är bara några Som sagt, historia kläckeri är inte särskilt bra sa till oss. Den interaktiva utställningar är inte effektiv berättarna och förlitar oss en hel del på lång, resolutionernas vackra ord plakat. Det är svårt att få en känsla av vad de anläggning var som i sin tidigare glansdagarna.

Som är typ av en skam, eftersom det är en unik plats med en intressant tidigare. Jag ger men fyra " stjärnor " på grund skulle jag vilja uppmuntra andra människor att besöka det, men i sanning den erfarenhet behöver förbättras.

Jag älskar gamla byggnader och det här är väldigt unikt. Tyvärr var det stängt tills April. Vi fick gå runt och mata ankorna och Fish hatchery fisk. Det var en trevlig liten stopp och Fish hatchery bra plats för en picknick.

Vi stannade här ca 10 år sedan och bara nyligen återvänt för ett besök. Vi blev mycket imponerade.

Vi visste inte att kläckeri hade lidit omfattande skadorna tillbaka i och på grund av för bränder och ödeläggelse och var senare återuppbyggdes men det Det var ledsen att se att deras ursprungliga "trench" kläckeri system eller vad man än Fish hatchery det hade förstörts under åren efter de bränder. The museum har några utmärkta utställningar på historien med den plats samt hur till gård höja röding.

Det är den nödvändiga eller store och den unga volontärer Fish hatchery mycket trevlig. I receptionen kan du köpa små påsar av "fisk" mat för öring i den främre damm. Faktiskt, och det ser mycket lik kitty Fish hatchery från Costco men trout verkar njuta av det. Några av dem är riktigt stora tror lax storlek.

De förmodligen får som matas ständigt från alla de resenärer. Det finns en Fish hatchery område med bord under en del stora skuggan träd och ett par personer var picknick och stretching deras ben.

Det är en bra plats att stanna upp och ta en paus från den lång bilresa upp eller ned Avloppet i handfatet är mycket rena och ligger i en ekonomibyggnad separat från resten av museet.

Floating 2 in 1 fish...

Det är en mycket rogivande plats. Om du har en hel del minuter, ta en paus från den bilresa längs och stannar "Fish hatchery" för en besök. Fisken kommer att uppskatta kursmaterialet och du kan sträcka lite. Vad byggdes som en av premier Fisk kläckeri i USA är nu mer än så.

Medan du fortfarande en mer än livskraftiga kläckeri för fiskar är ett enastående Museum. Den byggnad och trädgård är så trevlig att titta på, även om de utställningar är stängd, Om du kan vara där när den är öppen alla bättre. Öppna Mars genom hela november, Fish hatchery till måndag, Registreringen om gratis donationer endast. Barnen älskar mata spelade spratt fisk när väl. Vi besökte ut ur av säsongen när de center var inte öppen.

Vi tillbringade en bra timme i fridfulla omgivningar som äger bilderna av den fisk och mata dem för den enorma privilegier. En del vackra och stora fiskar att se. Vi var de enda Skulle vara en härlig plats att ta en picknick.

Avkopplande ställe med intressant historia. Jag Fish hatchery den skuggiga områden över dammen. Trevligt ställe att besöka för ett par minuter.

News feed