This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

South carolina welcome center

opinion

Vi gick in för en karta över ön eftersom det var vårt första besöket.

UFO Welcome Center, Bowman: Läs...

Tjejen som hjälpte oss och jag önskar jag kunde komma ihåg hennes namn var så trevligt och hjälpsam. Hon tog allt det när vi ville ha gå över saker på karta Ledsen att jag inte kan ge henne rekvisita, mycket vacker kvinna. Stannade i visitor centre ställa några frågor och blev förvånad över att se " souvenir- och att "inte konkurrera med den lokala butiker.

Mycket smakfull och prisvärd. Och pengar på att hedervärt ändamål.

UFO Welcome Centre Det kanske...

Personalen var mycket vänlig. De var hjälpsamma förklarade att de finns nu online passerar så att du inte behöver stanna till vid vid ankomsten. Vi tog färjan från Hatteras Islands ner till Ocracoke. Fick vänta i kö till styrelsen nästan en timme. Men de ladda real snabbt och det tar ca 45 minuter till en timme att komma dit. Detta var en fri färjeresa som var riktigt snällt. Vi tog färjan från Cedar Island till Ocracoke. Den faktiska färja resa tar en lite över två timmar. Den avstånd är mindre än 12 km men den färja måste göra en stor Båten har både inomhus och uteservering och omklädningsrum.

Det finns några grundläggande snacks tillgängligt för köp men om du vill South carolina welcome center något att ta ett mellanmål på ta med "South carolina welcome center" eget. The ride är både avkopplande och vackra så länge vädret samarbetar som det gjorde den dagen vi tog färjan.

Detta var en fantastisk resa till Ocracoke Island och ger dig mängder av tid till bara slappna och njuta av resan.

Om du letar efter information om ön är detta rätt plats att stanna. Skogvaktarna är mycket kunniga och informativa om vad som händer på ön. Bra ranger programs rena toaletter etc.

News feed