This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

A 0033 bb

opinion

Annons Sphero har gjort interaktiva applikationsaktiverade gadgets i några år nu - eller som jag hänvisar till dem: Vem säger leksaker är bara 0033 barn? Som en person som växte upp på fjärrstyrda bilar är utsikterna till en smartphone-styrd gadget till stor nytta för mig även väl i vuxen ålder.

Och med den typ av coola Läs mer för bortskämd katt i ditt liv. Med nästa Star Wars-film som ligger på randen av slutförandet, har Sphero släppt sin senaste gadget i droid-teman i form av BB Men är det "0033" droid du letat efter hela tiden?

Spheros senaste interaktiva leksak är mycket som deras sista och den förut. I huvudsak är det en interaktiv plastkula full av sensorer och magneter, som du kontrollerar med din smartphone eller surfplatta. BB-8 kan också spela in meddelanden och patrullera dina golv oberoende av dig. BB-8 använder induktiv laddning Vad du behöver veta om trådlösa laddningar Vad du behöver veta om trådlösa laddningar tills våra enheter erbjuder en batterilivslängd på en vecka, kommer laddningen på språng att förbli verklighet för oss alla.

Ba (33 Kd) och Bb...

Läs mer, leverera en hel timmes speltid på en enda laddning. Vad gör BB-8 annorlunda än en vanlig Sphero? Enheten är baserad på en droid A 0033 bb den kommande filmen, komplett med R2-D2-esque blinkande röda, vita och blåa LED-lampor men ingen högtalare, och därmed inga ljudsignaler.

Den iOS- eller Android-app som du oundvikligen kommer att använda för A 0033 bb interagera med enheten blarar Star Wars-musik på dig när du startar den vågar jag säga att det är gitter nu?

Och som tidigare nämnts är detta den första Sphero med ett magnetiskt klipp -på "huvud" - främst av estetiska skäl. När du har packat upp BB-8 från den onödigt stora låsen och placerat den på laddningsstället i några timmar kan du styra din nya droid med hjälp av appar som du hittar i App Store och Google Play. Rörelsen är en tvärsticka slags affärer, med en som används för att flytta BB-8 och den andra brukade syfta, med hjälp av ett siktljus.

Du kan också spela in din egen "spara oss Obi Wan Kenobi, du är vår enda hopp! Användbar, eller bara Hype?

Den framväxande tekniken skulle revolutionera hur vi interagerar med våra mobila enheter. Flash framåt två år och dussintals AR-appar fyller alla Slutligen kan BB-8 lämnas till sina egna enheter för att utforska miljön med hjälp av inbyggda sensorer.

Styrning av BB-8 med din smartphone kan ta lite att vänja sig, men det finns ingen förnekande, det är mycket roligt. Ett siktljus framträder direkt bakom A 0033 bb BB-8 är "vänd" vilket gör att enheten pekar i rätt riktning en relativt smärtfri affärer - speciellt då snäpphuvudet också ser framåt. Även när du har utarbetat hur siktljuset passar in i hela ekvationen, kan manövrering av droiden fortfarande ta lite övning.

Olika ytor ger varierande grader av motstånd, men det går inte att neka enheten lika bra på mattor som på golvbrädor, lino och kakel. När du har fjärrstyrning av BB-8 har du cirka 30 meter släck innan anslutningen kommer att falla, men på grund av avsaknad av en kamera eller annat sätt att spåra bortom din syn, kommer du antagligen inte att använda mer än ca 10 meter.

A 0033 bb att jag var omringad av Wi-Fi-nätverk, hade Bluetooth-högtalare och trådlösa styrenheter inga problem att kommunicera med BB-8 när Bluetooth-anslutningen hade gjorts.

BB U. 7. 1. 1....

Liksom andra Sphero-leksaker, kan BB-8 också kunna patrullera självständigt. Ett dedikerat patrullläge kan nås via kartan, men BB-8 verkar också "återgå" till patrullläge när den aktiveras utan att en smartphone finns. A 0033 bb använder information från inbyggda sensorer för att ta sig runt huset, och trots att man klarar sig fast bakom mitt kylskåp en imponerande prestationhar BB-8 förmodligen bättre navigationsförmåga än de flesta robotvaccuumer.

Den jämförelsen "0033" inte är rättvis - BB-8 tenderar att bara stöta på saker för att utarbeta var man ska gå. Av den anledningen kommer du förmodligen att "droppsäkra" rummet på förhand, men enheten har en vattentät kropp som du kanske inte vill hitta en dödsvattning i din kattskål.

Du måste också vara försiktig om du spelar på räknare och bordsskivor, särskilt i patrullläge, eftersom BB-8 kan bestämma att du ska avsluta allt och hoppa. Enheten kan också spela in "holografiska" meddelanden, som kan ses med hjälp av appens AR-aktiverade sökare Augmented Reality Apps: För att A 0033 bb ärlig tycker jag att AR är lite gammal och tråkig nu, och även om jag inte förväntade mig riktiga hologram på mitt vardagsrum, skulle det vara trevligt om han kunde bära och spela ljudmeddelanden åtminstone.

Enheten kan också svara på din röst, men i höga miljöer är den här funktionen A 0033 bb och det kan därför vara att den är inaktiverad i appen som standard. Han kommer att gravida mot ljudkällor när funktionen är på, vilket inkluderar högtalare och andra personer i rummet som också pratar.

Jag har verkligen letat efter "smarta" kattleksaker en stund - i huvudsak en fjärrkontrollkula eller -enhet som är hård nog för att ta en knock.

News feed