This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Sex swing

opinion

Martin och Amanda har masker på sig för Sex swing de vill vara anonyma. Här demonstrerar de gynstolen. Hur går det egentligen till på dessa hemliga sexmöten med partnerbyten?

Söndags reporter blev inbjuden till en swingersklubb, Par i hjärter, där vi träffar värdparet Martin och Amanda som tar oss med till en värld både med — och utan — gränser. I en lokal i Sex swing ligger swingersklubben Par i hjärter. Där träffar vi Amanda och hennes man Martin som är värdpar.

Sex Swing. Vinyl LP Sex...

Förutom att ta hand om nya medlemmar jobbar de på klubben ett par helger i månaden. Vi sitter och pratar på klubbens övervåning. Vi vill att gästerna ska känna känslan av att de är på en intim hemmafest.

Här uppe är det en blandning av klubb och vardagsrum. När det ringer på dörren reser sig Amanda ur den svarta skinnsoffan och rättar till det Sex swing blanka linne hon använder som klänning. Barfota Sex swing hon upp för att öppna och lavaljuset i hennes plasthalsband växlar i färg.

Här på övervåningen får man gå klädd hur man vill. Ofta kommer de kvinnliga gästerna i en liten klänning, sexiga underkläder eller med handduk virade omkring sig.

Män brukar sitta i kalsonger men Sex swing har också internationella gäster som är fullt påklädda när de kommer. Men kläderna brukar ryka ganska snabbt eftersom de känner sig utanför bland alla andra lättklädda, förklarar Martin.

Han upplever sig ha blivit mer medveten om både sin egen och Amandas kropp sedan de började gå på Par i hjärter. Jag själv planerar att gå till gymmet och träna bort några extrakilon jag har. Det är klart att det är lite roligare att känna sig snygg när man går runt bara i boxerkalsonger eller naken en hel kväll på klubben.

Det är något vi faktiskt har börjat tänka på mer på senare tid. Men visst har vi börjat tänka lite mer på att äta rätt och hålla oss "Sex swing" form. Lite solarium och snygga underkläder gör att man ser fräschare ut och känner sig lite sexigare. Från att ha varit väldigt obekväm att visa mig naken eller i underkläder har jag inga som helst problem med det i dag, både inför Martin och andra på klubben.

Till vardags är Martin butikschef på ett miljardföretag och ingen av hans vänner utanför swingervärlden vet om att han är aktiv swinger. Precis som mina barn Sex swing vet. Det här är min egen grej. Han upplever inte att han och Amanda har ändrat sig så mycket som personer sedan de Sex swing swingers. Däremot har vi fått väldigt många fler vänner tack vare vårt liv på Par i hjärter. Det är Sex swing som vi umgås med även privat. Oftast så ser inte efterrätten ut som på "vanliga" parmiddagar.

Det brukar sluta med sex tillsammans. Parmiddagar har fått en helt annan innebörd än tidigare, ler Amanda. Hon är mer öppen med att hon swingar än Martin och på jobbet, som butiksbiträde i en liten butik i Stockholms innerstad, har hon berättat både för kolleger och för sin chef. Amanda har en nära relation med sin åriga dotter från en tidigare relation och de två har pratat om mammas lite Sex swing udda hobby.

Amandas dotter har till och med hjälpt till i baren på Par i hjärter. Nu är hon inte här och jag har sagt att om hon vill gå hit med sin kille så måste vi ha tydliga regler. Hon får inte vara här på undervåningen samtidigt som jag till exempel. Till Par i hjärter går man med sin partner. Alla par får ta med sig en extra tjej Sex swing de vill, men inga extra killar.

Det kostar 1 kronor per år att vara medlem och kronor per klubbesök. Att ha sex med andra än sin partner kan vara ett stort steg och när jag och Martin började hade vi bara sex med varandra i två år innan vi hade sex med andra.

Ganska snart började vi Sex swing andra par i sin sexakt, med händer och munnar, men det dröjde länge innan vi tog steget till fullbordat samlag Sex swing andra. Vi hade varit ihop i tolv år när vi blev medlemmar. Enligt Amanda växer intresset för klubben varje år och i dag har de runt aktiva medlemspar.

News feed