This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Two black men having sex

opinion

Just for men hårfärg är snabb och enkel att applicera. Färgningen tar fem minuter och sedan är du färdig.

Bredda din världsbild

Resultatet sitter i tills håret växer ut igen. Du kan shamponera så ofta du vill och styla håret som du brukar.

Just for men hårfärg finns i sex färger. Välj den färg som är närmast din egen. Om du tvekar, välj den färg som är aningen ljusare för du kan alltid färga om håret i en mörkare färg.

Bra när man väl har valt rätt färg. Det blir lite mörkare än vad bilden på förpackningen anger. Fungerar utmärkt även på helt Two black men having sex hår som en helt vanlig hårfärgning, väldigt fint resultat. Plus för snabb kur och lite kladd! Ja det gör den men bara i typ 3 veckor. De grå delarna håller typ månader innan de bleknar bort helt. Jag använder produkten då mitt hår får mycket finare nyans.

Kundrecensioner

Funkar det här märket även om man inte är gråhårig? Fungerar bra, inte minst för allergiker eftersom den inte innehåller så mycket parfym. Inte heller den där permanentvätskan som hårfärgerna för Two black men having sex från Jane Hellen osv. Man kanske skulle önska att den satt i lite längre, men man kan inte få allt. Den sitter i ca veckor beroende på hur länge man väntar innan man sköljer ur och hur mycket grått man har. Inte så länge kan man tycka, men å andra sidan slipper man tunga kemikalier och det går ju snabbt och lätt att färga igen när det behövs.

En sats räcker ca gånger - blanda bara i en youghurtburk eller plastpåse så slipper man ta allt på en gång. Jag är mycket nöjd. Ett toppenresultat med lite kladd och luktfritt.

Prøvd mange andre hårfargeprodukter for menn.

Two Very Gay Black Guys...

Dette er det som passer min hårtype best. Holder godt på fargen. Fargen går IKKE over til rødt etter noen uker, noe jeg har erfart fra andre produsenter. Fin og naturlig farge.

Passar bra ihop

Litt lysere farge på de før hviteste hårene, men alt i alt bra. Denna webbsida använder cookies för att fungera korrekt, samt för marknadsföringssyften. Rakproblem Inåtväxande Hår Rakbränna. Resa Resetillbehör Reserakhyvlar Reserakborstar. Färg Skäggfärg Tjockare skägg. Bodylotion etc Bodylotion Kroppssmör Kroppsolja. Svettningar Antiperspiranter Deodoranter Kroppssvett Talk. Resa Reseflakonger Reseförpackningar Necessärer Resa. Guider Vilken är din hudtyp?

Du måste aktivera JavaScript för att använda denna webbsajt. Läs mer om hur du aktiverar JavaScript här. Hur du färgar ditt hår.