This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Cayden and lucky fucking

opinion

Som besökare på samtycker du till användandet av s. Eftersom det var längesedan det hände något sådär stort på bloggen, kör vi nu igång världens finaste minitävling! Tänkte ni att ni var klara nu? Nej men nu är det inte så att det här bara är en dans på rosor, ni måste nämligen hitta de fem felen som gömmer sig Cayden and lucky fucking den undre bilden.

Extreme Anal och Horse Cock...

Skriv erat svar i kommentarerna senast på måndag Vi kommer Cayden and lucky fucking att lotta ut en vinnare.

Priset är inte mindre än en fet länk och ett hemligt paket med hemligt innehåll som vi själva väljer ut. De felen som är i andra bilden: Marcus har en mustasch på talvan. Kaninen har har bara ett öra. En stor tecknad ekorre tittar fram.

Den bakre ballongen är mer grön. Det är en annan blogg på datorn i bakgrunden. Mustasch på Cayden and lucky fucking Fel 3. Olika sidor på datorn Fel 4. Örat på kaninen saknas Fel 5.

Skägg på marcus, olika färger på ballongen. Anna färg på ballonge. Peddobear, mustasch på Marcus, ballongen är grön ist för gul, kissies blogg på datorn, ett öra saknas på kaninen.

Det finns en busig björn i vänstra hörnet på ena bilden. En underbart vacker mustasch finns i ena ramen, inte andra. En flygande ballong är gul och en är grön.

På ena bilden är ett öra är borta på den stackars gosedjurs kaninen. Webbsidorna på datorn är olika. Men kissies har ingen chans mot er! Örat på kaninen är borta på den andra bilden 2. Marcus har mustasch 3. Ballongen är mer grön på den andra bilden 4. Peddo Bear kikar Cayden and lucky fucking på den andra bilden 5.

neeej, min data fuck ur.:(skriver...

Ni är inne på en annan sida på datorn på den andra bilden. Dom fem felen är: Den läskiga björnen uppe i vänstra hörnet,Marcus har mustasch på den andra bilden,bloggen på datan e olika,kaninen saknar ett öra,bilderna Cayden and lucky fucking olikt redigerade med kontrast och sånt.

Kissies blogg är uppe, inte eran. Haha björn i hörnet, "limegrön" ballong ist för gul, kaninen saknar ett öra, kissies blogg ist för eran på datorskärmen, marcus har mustach! Jag har hittat dom 5 felen Den tecknade björnen Den ena kaninen har ett öra datorn har olika sidor uppe Marcus har mustasch Ballongen är i en annan färg limegrön: Tecknade figuren i bakgrunden, 2. Ena örat är borta på gosedjuret, "Cayden and lucky fucking."

Kategorier

Fel färg på ballongen, 4. Mustasch på Marcus, 5. Det var mina svar: Okej, jag är med! Det är en björn i övre vänstra hörnet. Cayden and lucky fucking gula ballongen har blivit grön. Marcus har mustasch på bilden. På den övre bilden är det eran blogg på datorn och på den undre är det kissies. Det är bara 4 fel! Markus har mustach på fotot Cayden and lucky fucking. I datorn är det Kissies blogg som är istället för eran.

En ritad björn i det högt upp vänstra hörnet 4. Den lilla gossekaninen har inget vänstra öra. Den "gula" ballongen på första fotot är "limegrön" i det andra fotot. Marcus har mustasch 2.

Bratty Sis - Sister And...

Bloggen på datorn Cayden and Kissie 3. Ballongen har bytt färg 4. Det har dykt upp en björn i lucky fucking hörnet 5. Kaninen har bara ett öra. Varför ska vi kommentera när vi kan mejla? Det känns bättre, nu kan alla se vad vi andra kommenterat.

Den gröna ballongen 5. Kaninens ena öra är borta Där är felen: Det finns bara fyra?! Hoppas jag vinner nudå! Det är en inklippt nalle uppe i vämstra hörnet 2.

Den gula ballongen är grön 3. Marcus har mustach på bilden i fotoramen 4. Det är Kissies blogg i bakgrunden istället för eran. Det finns inget femte fel, eller så räknar ni att det är fel på kissie som ett också! Bruna nallen i vänstra, översta hörnet. Kissies blogg på datan istället för Megapixlars 4. Gosedjurs kaninen har bara ett öra 5. Den nedre bilden är lite ljusare än den övre.

Hoppas denna kommentar gills. Jag skulle bara kommentera det och titta om det publicerades, men som tur var hade ni ändrat så att NI ska godkänna. Ber om ursäkt annars till mig Cayden and lucky fucking, hoppas ni förstår! Skulle testat på ett annat inlägg: S Men här kommer mina svar!

News feed