This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Cool deep throat in mask

opinion

Svenskarna väljer mobiltelefonen före sex! Sextoys en värld av spännande njutning. Salvan som gör tjejer kåtare. Analsex och vad man ska tänka på. Hur använder man en piska i sexlekar. Att ta en styv och hår penis lång in i munnen brukar kallas för att ta den långt ner i halsen eller som det kallas på engelska deep throat. Begreppet deep throat kommer från en film med samma namn som kom på talet. Den lite spektakulära storyn i filmen går ut på att den kvinnliga huvudrollen har sin klitoris i halsen och kan då endast få orgasm genom att ta en penis långt ner i halsen.

Filmen fick mycket uppmärksamhet på grund av den djupa oralsex förmågan som Lovelace, den kvinnliga huvudrollens karaktärsnamn, hade. Hennes förmåga att ta en hel penis i hela strupen är inget som är fejk utan en teknik som många försökt efterlikna och uppnå efter henne.

"Cool deep throat in mask" är förmodligen så att de flesta av oss har inte fått uppleva en deep throat avsugning eller gett någon annan en då det är väldigt svårt att utföra en deep throat avsugning. En del säger att det ska vara helt fantastiskt när man känner hur halsen omger och pulserar runt kuken men är det kanske egentligen så att det blir mer en erotisk fantasi som skapar en mental upplevelse.

För ärligt talat så de flesta klarar inte av att stoppa ner föremål i halsen utan att det skapar kväljningar och vem tycker det är mysigt med någon som suger av en och som samtidigt nästan spyr Cool deep throat in mask har ögon som tåras. Men om man behärskar tekniken och har rätt utrustning mellan benen så kan det faktiskt bli en bra upplevelse.

Ta den långt ner i...

En del som kan sin sak menar på att de får en kick av att visa hur långt ner kan kan ta den i halsen och med rätt teknik så kan det bli en nästan meditativ upplevelse, men det gäller verkligen att man kan sin sak och för de flesta kommer troligtvis inte deep throating vara en trevlig upplevelse.

Om du vill prova och öva upp din förmåga att ta en kuk långt ner i halsen så finns det ett par saker du kan träna på.

Köp TENGA Deep Throat Cup...

För att överhuvudtaget lyckas ta den långt ner i halsen så måste du öva upp din kräkreflex. Vi har en kräkreflex för att kunna stöta ifrån oss ovälkomna föremål i halsen och ska du deep throata så behöver du öva upp denna så att penis kan komma in tillräckligt långt.

Blonde Deepthroats Deep Amateur girl...

Det är inte farligt att kräkas och denna reflexen är olika stark på olika personer och alla kan träna bort reflexen om man vill. Detta görs successivt och man måste underhålla träningen och resultaten man uppnår för slutar man återgår det till normalt läge igen.

Ett bra tips är att öva på en dildo innan du kör igång på den riktiga varan. Ett annat bra sätt att öva är med tandborsten, blir perfekt övningstillfälle varje gång innan du ska gå och lägga dig.

News feed