This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Man hole

opinion

Inte mycket väl markerade från Typ av läskigt område men trevligt stycke historia. Men oftast bara en markering. Det finns inga tecken från guidar dig till detta historiska platsen, inte heller är det någon som du får närmare enligt lokala vägar. Om du inte planera och kolla in vägbeskrivningar, du behöver inte ens vet man passerade det.

När du tycker det är Det är definitivt am kusliga, goose bula upplevelse. Detta är lite av historia, inte mycket att se men kanske ger dig en press att göra lite efterforskningar. Det är inte lätt att hitta, bara en grundläggande street logga på vägen, Dead Mans bil. Det Man hole i ett trevligt område för en biltur. Man hole

Hade rekommenderats av vår värdinna på resorten. Intressera bit av historia. Inte svårt att hitta och inte mycket att se, men glöm lite efterforskning på webben att Man hole hela historien. Detta är en intressant plats för att se åtminstone en gång. Det har en historisk betydelse från tidig dagar av pimpinell County som kan vara lärorikt.

News feed