This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Donnie russo s interracial trio

opinion
Jag har flyttat….igen

Nu håller jag på att flytta igen, denna gången byter jag rum på jobbet. Alla ska byta rum med varandra.

Tags: big muscles little shaver,...

Logiken i det är för de flesta av oss svår att inse men det är en principsak har vi fått veta. Den samlade arbetstiden som åtgår till detta projekt är miljoner timmar ungefär.

Det vill säga — det är inte arbetstid som går åt för oss lärare.

Donnell Donner Donnie Donny Donovan...

Det är vår fritid som ska offras. Någon tilldelad tid för flyttning finns inte i våra överenskommelser med institutionen. Det är kursstart på måndag så det är hur som helst jättemycket att göra för att få webbstudieplatsen i ordning och för att rätta de sista uppgifterna för höstterminen.

Allting kompliceras ytterligare av att it-sektionen krabbar med våra servrar och flera timmar har gått åt till att försöka få ordning på detta. Och en annan jobbig sak är att jag inte har någon nyckel till mitt nya rum. Ska jag ha ett rum som jag inte kan komma in i på morgonen och inte kan låsa när jag går hem?

Alltså bytt webbhotell som jag pratade om. Det mesta fungerar, jag har lyckats peka om domänerna till exempel.

Men Sallys och Erikas webb funkar ännu inte, det är inte rätt på länkningen inom webbservern. Måste ringa i morgon.

Jag hade utsläppet idag och var tidigt i stallet, Sally hade sovmorgon och kom dit lite senare. Vi red ut och njöt av vädret och skaffade oss ett litet sollager i hjärnan.

I eftermiddag tävlingssektionsmöte på Udden. Var tillbaka till stallet nu för en stund sedan och tog in hästarna och smörjde […].

You must be logged in to post a comment. Det är ett järtecken. Previous Jag har flyttat … till Oderland.

hälarna befinner sig sheriffen Cooley,...

Post a Comment You must be logged in to post a comment. 's Iglesia Pacífico and compañía John diseñador santos DJ instrucción balón trío .