This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

My gay cam

opinion

Hej, jag heter Paul och dessa är min favorit kön kammar webbplatser. Jag chatta med sexiga nakna flickor varje dag på många platser och jag skulle vilja dela dessa med dig. Jag försöker att hålla denna lista så bra som möjligt, "My gay cam" om du har några förslag på en bra svensk sida som jag ska lägga till, maila mig maila mig.

Cocky Guy on Gay Cam...

Det My gay cam inte alltid varit så. Jag har tittat på porr på nätet sedan tonårsåldern — och utan att verka gammal så My gay cam det inte direkt några live sex webbcamsidor då jag tror ifriends var en av de första som kom, kring år Om någon av er kommer ihåg de första stapplande stegen med webbcams så minns ni säkert att det var spännande att titta men kvalitén var usel det hjälpte ju inte direkt att många av oss fortfarande satt på uppringda modemanslutningar på den tiden.

Med det sagt, det var inte mer än för ungefär 5 år sedan som jag verkligen började uppleva webbcams. Been there — done that! Jag kom att spendera mer och mer tid på att bläddra i och bland olika webbcamsidor och vad de kan erbjuda.

31 Alternativ Sex · 1...

Medan jag gjorde detta kom jag till insikten att jag är en av de många personer som uppskattar den intima och privata upplevelsen med en webbcamflicka. Medan sidor av typen MyFreeCams och guldvisningar på RabbitsCams verkligen är toppen för den budgetmedvetne — och jag har verkligen spenderat mycket tid på båda — så är de inget substitut för min önskan av intimitet, kontroll och exklusivitet i en privat camshow.

Det är lite som My gay cam gå till en strippklubb: Nä, det jag verkligen gillade var att kunna kolla runt, se flickorna dansa och sedan välja en av My gay cam.

Favorite Filters

Ta med henne till ett privat bås, bort från alla andras blickar. Där My gay cam kunde sitta, titta och ha henne alldeles för mig själv. Om vi översätter den metaforen till webbcamsidor, där du har modellen alldeles för dig själv, då är det också du som bestämmer. Berätta för henne vad du vill se och hur du vill se My gay cam och för det allra mesta skall du se att din önskan är hennes lag. Var noga med att vara artig och inte en skitstövel och kanske fråga henne redan i den fria chatten vad hon ställer upp på och vad hon inte går med på.

Då vet du vad du kan vänta dig när du sedan tar in henne privat. Nu skall det ju sägas att min porrsamling till största delen består av hårdporr och inte mjukporr med en ensamtjej. Att försöka applicera det på webbcams blir lite svårare. Det är betydligt knepigare att hitta ett webbcampar där båda ser attraktiva ut och en kille som inte har en miniatyr eller alldeles mjuk kuk. Det går ju absolut att hitta de riktigt bra paren och jag har haft några riktigt bra couples cam upplevelser.

För de som älskar fetish och kinky sex erbjuder webbcamflickor ändlösa möjligheter: Du måste bara hitta den rätta flickan för de rätta "My gay cam"

Alla Livekameror · Analsex ·...

De flesta sidorna har åtminstone en grundläggande sök- och filtreringsfunktion My gay cam kan hjälpa dig att förfina utbudet och hitta din perfekta kinky matchning.

De flesta av tjejerna erbjuder analsex en av mina favoritermånga kvinnor är beredda att dominera dig och erbjuda lite hett JOI om nu det är din grej. Gothtjejer, emo-brudar, bondageutrustning, feta kvinnor, undergivna - de kommer i My gay cam former, storlekar och böjelser för dig att se och njuta av.

En del flickor sprutar till och med — och medan jag har tvingats vänta på några riktigt svaga spruterskor som tar ordentligt med tid på sig för att slutligen ynka fram minimalt med fittsaft, så har jag också hittat de tjejer som är som Gamle Trofast med avsikt på hur mycket och väl de kan spruta.

Att hitta nytt och fräscht porrmaterial nuförtiden är svårt. Tube-sidorna har massor med gratisvideos men de flesta av dem är av undermålig kvalité.

Jag betalar gärna för porr men jag får ofta hålla tillgodo med samma sorts hårdporr och med samma porrstjärnor i klipp efter klipp, "My gay cam" jag helt saknar alla möjligheter att styra vad som skall hända. Webbcamsidor kan ha tiotusentals modeller, med dussintals nya som dyker upp varje dag vilket erbjuder en mycket uppskattad variation och fräschör.

Trots detta, fastnar de flesta killar för en särskild modell och det kan lämna ett stort tomrum My gay cam dem när tjejen försvinner. De flesta av tjejerna gör det till slut. Jag inser att jag ofta uppskattar en särskild vinkel eller position i en porrfilm och precis när allt är sådär skönt och perfekt, då byter kameran vinkel eller skådespelarna sin position.

Med en webbcamflicka, när hon väl intagit rätt position för mig, kan jag bara säga åt henne att behålla den och fortsätta med det hon håller på med. Jag behöver inte oroa mig över My gay cam det förändras om 30 sekunder och därmed förlora min upphetsning.

Nu frågar ni säkert: Jag skall vara ärlig mot er: Nej, okejdå, om jag nu skall vara ärlig mot er: Ja, en del brudar erbjuder faktiskt eskorttjänster och är ganska öppna för idéen självklart har jag frågat — men aldrig fullföljt. De flesta av dem vill dock hålla interaktionen helt virtuell, dels för deras egen säkerhet och privatliv men också för att de flesta män tenderar att behålla intresset så länge inte deras fantasi realiseras.

Har jag då lämnat inspelad porr helt och hållet bakom My gay cam Jag kikar fortfarande på porr lite av och till. Ibland blir jag kåt på konstiga tider och mina webbcamflickor finns inte tillgängliga. Ibland kanske jag bara har behov att runka av mig själv lite snabbt och lätt eller så har min internetuppkoppling lagt ner så att jag bara kan komma åt min porrsamling.

Topp Cam Webbplatser

Så ja, det händer, men live webbcams är definitivt där jag uppfyller de flesta av mina sexuella begär och fantasier nuförtiden. Med så många fantastiska flickor som det finns och med tanke på hur bra kamerorna och My gay cam har blivit, ser jag inte riktigt varför jag någonsin skulle vilja gå tillbaka.

Senaste inläggen

Har du själv en historia att delge? Du är alltid välkommen att skriva direkt till mig på: Bästa Live Sex Cams för Topplistor och recensioner av mina favoritwebbkameror! Become An Expert Cam User.

News feed