This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Frank valencia diego reyes 2018

opinion

Vilka spelare finns med i de VM-lag som deltar i slutspelet i Ryssland? Här tar vi en titt på samtliga spelartrupper i Fotbolls VM Häng med så kör vi så det ryker! Odds att vinna gruppen: Odds att gå vidare från gruppen: Det är ett stjärnspäckat Argentina som reser till Ryssland i sommar och nu hoppas en hel nation på revasch efter finalförlusten mot Tyskland i VM Detta kan med stor sannolikhet bli superstjärnan Lionel Messis Frank valencia diego reyes VM.

Odds att gå vidare från gruppen: Har fått favoritskapet i VM-slutspelet. Har massvis med klasspelare, frågan är bara om defensiven räcker till. Bör gå vidare enkelt från gruppspelet. Costa Rica överraskade stort i VM Där man tog sig hela vägen till kvartsfinal.

Väl där blev det förlust efter straffar mot bronsmedaljörerna Holland. Får svårt att upprepa bragden i Brasilien. Enda stora stjärnan i detta gäng är målvakten: Keylor Navas, Real Madrid.

Fotbollstokiga England sucktar efter en ny framgång internationellt. Men i VM-slutspelet lär det knappast bli guld. Truppen känns i tunnaste laget både på målvaktssidan och backsidan. I anfallet får man förlita sig Frank valencia diego reyes 2018 Harry Kane. I VM tog äventyret för Frankrike slut i kvartsfinal 2018 Tyskland blev för svåra. Har fått två tunga avbräck i form av Payet och Koscielny, men trots detta andas man optimism i det franska lägret.

I Griezmann har man en av världens just nu bästa anfallare och med spelare som Gioud, Mbappe och Pobga blir Frankrike att räkna med i detta VM-slutspel. Charmade hela Europa för två år sedan. Nu är Island i sitt första VM-slutspel någonsin. Har hamnat i en tuff grupp där Argentina och Kroatien är klara favoriter. Får slå rejält ur underläge här vilket passar ö-nationen mycket bra.

Alla trupper i fotbolls VM...

Frågan är bara om det räcker? Marocko tog sig till VM-slutspelet utan att ha släppt in ett enda mål. Nu väntar betydligt tuffare motstånd och det mesta talar för att det är tack och adjö redan efter gruppspelet.

Senegal har till skillnad från Marocko hamnat i en något mer behaglig grupp. Högst rankade är Colombia och Polen. Två nationer som håller hög klass men som inte är omöjliga att slå. Största stjärnan i detta afrikanska gäng är Liverpools "Frank valencia diego reyes 2018" Mane som säkerligen kan ställa till en hel del oreda i motståndarnas försvar.

Världsmästarna från hade ingen lyckad VM-turnering i Brasilien där det tog stopp redan efter gruppspelet. Har potential att gå hela vägen. VM-truppen är kanske inte den bästa av alla lag men innehåller en hel del klasspelare. Bör ta sig vidare från gruppspelet utan större problem här, frågan är bara om man kommer etta eller Frank valencia diego reyes 2018 Att Sverige ens spelar VM-slutspel är i sig en bragd.

Att slå ut Italien var en skräll av modell större och frågan är om Janne Anderssons mannar överlever gruppspelet? Tyskland blir en hård nöt att knäcka och känslan är att kampen om andraplatsen kommer stå mellan Sverige och Mexiko. Ett av de sämst rankade lagen i VM-slutspelet.

Här tar vi en titt...

Tveksamt om man räcker till ens i gruppspelet där Frankrike, Peru och Danmark står för motståndet. Har ingen större stjärna som sticker ut i en ganska medioker VM-trupp. Här har ni en av våra favoriter i Fotbolls VM I VM åkte Belgien ut mot Argentina i kvartsfinal med Nu kan man nå ännu längre!

Har ett mycket starkt lag på pappret med en mängd klasspelare. Blir intressant att följa belgarna i Ryssland! Colombia svarade diego reyes en fin insats i VMdär man fick se sig besegrade mot Brasilien i kvartsfinal. I gruppspelet kom man före Grekland, Elfenbenskusten och Japan, därefter besegrade man Uruguay i åttondelen. En spelare som stack ut extra mycket i Brasilien var James Rodriguez som blev 2018 skyttekung med 6 fullträffar.

Bör kunna ta sig vidare från gruppspelet där Polen, Senegal och Japan väntar. Ja Danmark har ett riktigt intressant lag på pappret och det skulle inte vara någon större skräll om Åge Hareides mannar tog sig vidare från gruppen. VM-truppens stora fixstjärna är Tottenhamns Christian Eriksen en grym spelmotor som gjort stor succé i Premier League. På topp känns det dock en smula tunnt.

Frågan är vilka som Frank valencia chansen? I Egypten kretsar givetvis det mesta kring superstjärnan Mohammed Salah som slog målrekord i Premier League denna säsong. Liverpoolspelaren är tveklöst en av VMs största stjärnor och det skall bli intressant att se om han kan lyfta sitt Egypten.

Försvarare: Diego Godin (Atlético Madrid),...

Iran spelar återigen VM-slutspel. I VM blev facit en oavgjord och två förluster vilket innebar slutspelat efter gruppspelet. Ingenting tyder på något annat denna gång heller.

Skall bli intressant att se om Östersunds Saman Ghoddos får chansen! Kroaterna brukar vara långt framme när det vaknas mästerskap. Men i VM blev det platt fall.

Personuppgiftspolicy

En seger och två förluster blev facit, vilket inte räckte för att ta sig vidare. Ställs mot tufft motstånd i vad många kallar dödens grupp som innehåller Argentina, Nigeria och Island. Har ett riktigt vasst mittfält med Rakitic och Modric i spetsen. En av Sveriges motståndare i VM-slutspelet. Har ett grymt facit med 6 gruppavancemang på raken i ett VM-slutspel. Senast i Brasilien slutade Mexiko på en Har ett intressant lag med en hel del bra spelare.

Här blir det att "Frank valencia diego reyes 2018" upp för de svenska backarna! Afrikas mest framgångsrika nation i fotboll är tveklöst Nigeria, i alla fall om man ser från och framåt då man deltagit i VM-slutspelet 5 gånger. VM blir Nigerias sjätte och nu hoppas man äntligen på en framskjuten placering.

Alla trupper i fotbolls VM...

Som bäst har det blivit en nionde plats VM-truppen besitter en hel del kvaliteter, speciellt offensivt där vi hittar Musa, Moses och Iwobi. Kan skrälla sig vidare och allt faller på plats. Men någon medalj är det knappast tal om. Värdnationer i VM brukar ofta göra bra i från sig och med tanke på att Ryssland lottats i den svagaste gruppen på pappret känns det inte som någon omöjlighet att man tar sig vidare från gruppspelet.

Smolov och Dzagoev är två spelare att hålla ögonen lite extra på i detta ganska bleka ryska VM-lag. Latinamerikanska Panama gör sitt första VM-slutspel i Fotboll någonsin. Och några större förhoppningar om en framskjuten placering skall vi nog knappast ha.

VM-truppen bjuder inte på några Frank valencia diego reyes 2018 stjärnor och vad gäller motståndet England, Belgien och Tunisien bör Panama egentligen bara ha chans mot de sistnämnda. Peru gör sitt första VM-slutspel sedan där man inte hade någon större lycka.

Nu är man äntligen med igen på beskostnad av bland annat Chile som många anser klart bättre än Peru.

News feed