This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Jaco gay bars

opinion

Vi besökte det år sedan men tyckte verkligen inte om det än. Försökte det igen november och blev glatt överraskad.

Utanför kan du inte se den, ring dörren för att komma in och gå nerför trappan till omklädningsrummet med hundratals skåp, som ger dig Det är inte så varmt som poolen på Spades i Gent, men du kan simma. Det finns en liten badtunna, nya öppna duschar, massiv ångbastu och en bastu, på Jaco gay bars finns 2 nivåer att spela och dessutom finns det en fitness och takterrass. Detta har blivit den huvudsakliga och nästan bara gay bastun i Bryssel, där de flesta går.

Brian Gay. Svenskarna långt efter...

De nya ägarna ser till att varje mindre tjänst är högt laddad. En debiteras 25 eur istället för 20 eur, utan föregående meddelande på deras hemsida eller sociala medier. Jaco gay bars förstår att det är lätt att dra fördel av många av sina kunder, vilka de tillåter att ta droger. De gör mycket vinst redan och det här är helt enkelt ett onödigt missbruk. Platsen är trevlig Jaco gay bars ser bra ut med god atmosfär och energi - du kan få skor vid ingången och barman mycket trevligt jag rekommenderar att åka dit.

Jag åkte dit för Gay Pride"och jag älskade anläggningar och killar var mycket stilig men personalen är ganska oförskämd. De behandlar dig som om du var en ko var oförskämd och inte besvarade korrekt.

Och de när de är inte skåp nog de lagt din Jag hade en riktigt bra tid. Jag har varit flera gånger speciellt efter fester. Jag är imponerad av personalen, från säkerheten till hushållerskan. Även när bastun var mycket trångt, i baren, blev jag alltid omedelbart serveras.

Den bästa i Belgien??. Besökte macho bastu i november och förlorade min telefon inne i personalen tyckte det och gör allt för att återställa den till mig.

News feed