This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

7 common reasons people stay unhealthy relationsips

opinion

And you are not staying because you want drama. You are accepting this situation because something tells you have faith, everything happens the way it should. And because this man rocks your fucking world.

And you are not staying...

The way he talks, walks, smiles. The fact that he questions your beliefs, listens to your advice, lets you rest in his arms while kissing your forehead. And no words are necessary. Because,  you both know…. You know what you have is strong. Or meant to be more than what it is. We might not always end up with the love of our lives. They say you need connection, and timing.

And 7 common reasons people stay unhealthy relationsips when we meet someone and fall head over heels,  the timing is shit. Sometimes when we meet someone that makes our heart sing, we ignore that it also turns and twists that heart and creates worry and anxiety. This first paragraph is a part of a longer text that I will share sometime in the future.

Be true, to your feelings, your needs, and your love. Hans ögon går lite i kors och jag gissar att det är alkoholen. För han luktar inte fresh. Han står lite för nära när han inleder sin lama övertalningskampanj. Jag och många andra tjejer säkerligen har hört den förr. Men hur kommer det sig att han på riktigt tror att det ska funka.

PTSD A recovery from narcissistic...

Och det här med tjat, inte bara hopplöst osexigt utan också ett jävligt medeltida grepp, eller? Tror han att om han tjatar tillräckligt så kommer jag nog tända på honom, orgasmerna kommer flöda och jag kommer plötsligt tycka att 7 common reasons people stay unhealthy relationsips är en jäkligt skön snubbe?

Nej, nej, och åter nej. Om jag tycker du är en skön snubbe så ser du det i mina ögon, du märker det i min kommunikation och du ska inte behöva tjata dig till mitt gillande. Jag var tvungen att skriva, på grund av den senaste tidens inflation i jäkligt lama och tjötiga snubbar som pockar på uppmärksamhet.

Men förstå mig rätt, jag blir glad om nån uppvaktar mig denna svåra envisa och upptagna kvinna som ingen förstår sig på behöver det så absolut kul, men…förutsatt att det finns någon slags jämlikhet och förståelse i kommunikationen. Och inte på bekostnad av min tid och energi, då går det bort. Och det krävs inte så himla mycket, nyckelorden är respekt, kommunikation och lyhördhet. Och tänk utanför boxershortsen, please. Här är några approches som jag ser ett mönster i, följt av mina råd.

Ja, det kan man ju säga till nån. Men det beror på hur man säger det och varför man säger det. Säger man det med en öppen förhoppning och väntan på en respons, då är det en sak. Säger man att det på ett sätt så man smetar ut orden över hela arket och det inte finns nånstans kvar för mig att gestalta 7 common reasons people stay unhealthy relationsips jag känner, då är det inte så nice. Eller säger du det på ett sätt som att jag är utvald och jag ska vara jävligt glad att det är just mig du vill ha, då möts vi tyvärr inte heller.

Ja, för då kommer säkert viben, pirret och hela fyrverkeriet. Det här förslaget innehåller så många fel på en gång, om det är första träffen. Jag orkar knappt förklara. Så många unmatches som har skett pga denna fråga. Först, visa respekt — och intresse. En första date sker främst ute eller i ett mer socialt sammanhang, och visa lite driv och ta initiativ till ett ställe eller aktivitet. Det krävs också att man connectar och känner sig trygg med personen i fråga.

Så snälla sluta ställa denna fråga — bjud ut mig istället. Det här är inget du behöver fråga. Vill hen endast ha en slags kk-relation så märker du det, det sker organiskt.

Let me inspire you. And...

Jag var med om denna fråga när jag efter massa tjat utan något tecken på inkännande, friendzonade en kille rätt brutalt och skrev rakt upp och ner tack men nej tack, varpå jag lägger ner telefonen i fickan och tänker att fan det där måste ta hårt men nu är det gjort — och denna fråga kommer tillbaka på min skärm.

Blir du avvisad, försök förstå och för guds skull, förhandla inte! Man kan aldrig vara för tydlig antar jag. Gillar jag dig prioriterar jag min tid för dig.

Och har jag verkligen inte tid så ser jag till att förklara det för dig. Jag är inte rädd idiot — jag är ointresserad. Jag säger inte 7 common reasons people stay unhealthy relationsips till att möta upp dig senare för att jag är rädd, utan för att du antagligen är oskön eller dålig i sängen.

Good lord, jag blir bara provocerad. Att dejta idag är lite slit och släng, det håller jag med om och det kan vara helt ok.

News feed