This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Paul timmi

opinion

Aiemmin Finska Pinnarin perjantaipaneelissa kuulunut muusikko Suvi Richter kertoo missä debyyttilevy viipyy, jos hän tunnistaa Paul timmi ja mitä tapahtui Isobritannian Brightonissa edellisviikonloppuna, missä Suvi esiintyi pyjamassa ja yleisössä seisoi sama mies joka aikoinaan löysi Madonnan. Musikern Suvi har bott i Stockholm redan i "Paul timmi" år, men föregående helg representerade hon Finland i Storbritannien.

Perjantaipaneeli ihmettelee Paul Reyn entinen PJ debyyttisinkkua, tanskalaista EU-vaalikampanjavideota, venäläistä euroviisujälkipyykkiä, jos Grace of Monaco on katsottava elokuva, Santa Maria-laivan löytöä ja Kiinan maailmanlaajuisia luotijunasuunnitelmia.

Juontajina Andrea Reuter ja Kike Bertell. Levysoittimen äärellä tuttuun tapaan Jarmo Mänty. Uusi vuosi tarkoittaa monelle yritystä muuttaa elämäntapojaan. Catchy tarjoaa lähes tunnin pituisen treenin, jossa käydään läpi koko keho ja tähtäimessä timmi kunto ! Vuoden Paul timmi Catchyssä palataan viime vuoteen ja käydään läpi ketkä artistit siirtyivät ajasta ikuisuuteen. Yllättävän monessa biisissä lauletaan radiosta. Tällä kertaa teemana kappaleet, joiden sanoituksissa mainitaan radio.

Svensktoppen-juontaja Carolina Norén on Finska Pinnarin viimeinen vieras, ja hänen tehtävänsä on selkeä: Musiikkiohjelma, jossa esitellään uudet ja vanhat hitit. Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. Du måste aktivera javascript för att sverigesradio. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https: Tyvärr Paul timmi vi inte din version av webbläsare.

Kontaktuppgifter till Timmi Karlsson, telefonnummer,...

Paul timmi Prova att använda en annan webbläsare, uppdatera till en nyare version eller använd mini. Suvi pyjamassa ja Madonnan löytänyt mies yleisössä 64 min. Muusikko Suvi Richter on aiemmin kuulunut vain perjantaipaneelissa, mutta nyt hän on Finska Pinnarin päävieraana.

Suvin perjantaiseurana Finska Pinnar-juontajat Andrea ja Kike!

Mukana Jonatan, Anni ja Jim! Perjantaipaneeli Perjantaipaneeli ihmettelee Paul Reyn entinen PJ debyyttisinkkua, tanskalaista EU-vaalikampanjavideota, venäläistä euroviisujälkipyykkiä, jos Grace of Monaco on katsottava elokuva, Santa Maria-laivan löytöä ja Paul timmi maailmanlaajuisia luotijunasuunnitelmia.

ordförande Bertil Ahlqvist, Axel Broander,...

Paul timmi Suvi Richter - Musiikin ihanuus ja rankkuus. Suvi - Find You extern länk. Suvi - Clovers extern länk. Ohjelmassa soitettu musiikki Suvi Richter - Clovers.

Duhs, Holmqvist, Suvi Richter.