This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Two men 69

opinion

Jan Eriksson hade precis tagit en paus från sitt restaurangbesök i Östersund då tre yngre män kom fram och krävde att han skulle lämna ifrån sig mobiltelefon samt  pengar. Men när han på onsdagskvällen "Two men" ute och åt Two men bit mat på en restaurang i centrala Östersund så avvärjde han ett oväntat rånförsök.

Jan har tinnitus och gick därför ut från den stimmiga restaurangen. Helt plötsligt dyker tre huvklädda typer upp. Då hoppar de där tre fram. De hade huvor och var svartklädda. Vad rånarna inte hade en aning om är att Jan Eriksson för många år sedan tog svart bälte i karate när han bodde i Örnsköldsvik. En av rånarna tog fram ett baseballträ av aluminium. Jan parerade de två första slagen med armarna. Alla tre, säger Jan Eriksson utan att Two men. Men jag sparkar fortfarande rätt bra.

Så förmodligen blev tre-fyra revben knäckt på den här första jag tog. Sedan slog jag mitt i pannan på en annan så han stöp.

Jan Eriksson fick lindriga skador. Lite blåmärken och så har han ont i näsan. Värre gick det för rånarna. Per Thelin är förundersökningsledare hos polisen som tagit emot en anmälan om rånöverfallet. Den forne mellanviktsfightern Anthony Smith tog klivet upp till lätt-tungvikt. I sin senaste match vann han imponerande mot Volkan Oezdemir och placerades nummer 3 i den lätta-tungviktsdivisionen. Efter matchen tog det inte lång tid innan Smith och Jones var överens om att möta varandra.

Matchen ryktas äga rum på UFC I natt uppdagades det återigen att metaboliter från turinabol hade blivit hittade i Jones systemmen det är inget Smith bryr sig. Smith säger genom Twitter att han vet vad han har gett sig in på och vill inte höra om det. I truly dont care.

I signed on the line and did it knowing what I was signing up for and with no expectations. Testresultatet har kommit tillbaka denna vecka och det visar återigen spår av metaboliter från preparatet Turinabol.

Det var Two men preparat som satte igång cirkusen runt UFC då Jones nämligen testade positiv för samma metaboliter innan det efterlängtade mötet med Alexander. Detta tvingade i sin tur UFC att rota upp hela galan från Las Vegas och flytta den till Kalifornien då han inte fick licens att gå match i Nevada.

Något som Two men 69 en kontrovers av två orsaker. Både att Jones faktiskt hade spår av ett olagligt preparat även om det var väldigt lite i kroppen och ändå fick tävla, men även att UFC valde att på kort varsel flytta en hel gala på grund av en enda fighter vilket skapade massa problem för alla andra fighters som skulle gå matcher på kortet.

Sedan ett tag tillbaka stod det klart att Fedor Emelianenko och Ryan Bader tagit sig till finalen av Bellators tungviktsturnering där vinnaren kommer att krönas som tungviktsmästare. Fram till nyligen har det varit oklart huruvida galan kommer att visas lagligt i Sverige. Nu står det dock klart att det så kommer att bli fallet. Det kommer att bli den nystartade kanalen Paramount Network som kommer ha sändningsrättigheterna för galan i både Sverige och Danmark.

Den svenska welterviktaren Oliver Enkampsom nyligen skrev på för Bellatorhade följande att säga i samband med utannonseringen kring att galan kommer att visas i Sverige. Deltagarmässigt har detta varit den häftigaste MMA-turneringen i modern tid. Tippar jag med hjärtat är det svårt Two men 69 gå emot Fedor som har legend-status inom sporten; men ska jag vara mer analytisk säger jag att Bader kommer att plocka hem vinsten med explosiv brottning och tunga händer.

Emelianenko gick sin senaste match mot Chael Sonnen som var en av semifinalerna i galan. Emelianenko stod som segrare via knockout redan i 1: Innan dess besegrade han Frank Mir via knockout i första omgången av turneringen. Sammanlagt har han ett matchfacit på där 15 av vinsterna skett via submission, 14 via knockout och 9 via domslut. Bader gick Two men 69 senaste match mot Matt Mitrione som han besegrade via ett enhälligt domslut i den ena av turneringens semifinaler.

Innan dess besegrade han Muhammed Lawal via knockout i turneringens första omgång. Sammanlagt har Bader ett matchfacit på där 11 av vinsterna skett via knockout, 12 via domslut och 5 via submission. Detta efter att han förlorat två matcher i rad mot Robbie Lawler och Stephen Thompson.

Efter att ha skrivit på för Bellator och i sin första match besegrat Paul Daley via avslut lyckades han bli organisationens welterviktsmästare efter att ha besegrat Douglas Lima Two men 69 domslut. Nyligen stod det även klart att Bellator kommer att hålla en welterviktsturnering MacDonald kommer att sätta sin titel på spel då han i varje enskild match kommer att riskera att förlora titeln.

Blekinge Museum

I samband med detta stod det även klart att han kommer att möta Jon Fitch i sin första match i turneringen. Det var Two men 69 inte klart när matchen skulle äga rum.

Nu bekräftar amerikanska MMAFighting. Än så länge har 2 matcher i turnering ägt rum. I sin senaste match för Bellator fick MacDonald se sig besegrad då han utmanade organisationens mellanviktsmästare, Gegard Mousasiför dennes titel under Bellator Sammanlagt har MacDonald ett matchfacit på där 7 av vinsterna skett via knockout, 7 via submission och 6 via domslut. Jon Fitch gick sin senaste match mot Paul Daley under Bellator och stod då som segrare via enhälligt domslut. Sammanlagt har Fitch ett matchfacit på där 20 av vinsterna skett via domslut, 6 via submission och övriga 5 via knockout.

Förutom welterviktsturneringen så höll Bellator även en tungviktsturnering förra året som kommer att avgöras nu till helgen då Fedor Emelianenko tar "Two men 69" an Ryan Bader på Bellator Galan äger rum den Under förra året blev den forne flugviktsmästaren Demetrious Johnson del av någonting historiskt då han medverkade i det första bytet inom MMA.

Matchen slutade med Cejudo som vinnare via ett delat domslut. Sedan Cejudo blev mästare har han hunnit med ett titelförsvar, vilket ägde rum under den gångna helgen. Cejudo lyckades försvara titeln mot bantamviktsmästaren TJ Dillashaw som gick ner i vikt för att utmana om flugviktstiteln.

I en intervju med ESPN nyligen blev Johnson tillfrågad om hur han ser på flugviktens nuvarande situation, varpå han svarade att han i nuläget lägger all sin fokus på vad som händer i ONE.

Vilket till stor del beror på att det är en större fokus på matcherna i sig i ONE enligt Johnson. I always felt like in the UFC, your star power is based on how many pay-per-views you sell. But you never have to worry about that here. Senast vi såg Daniel Cormier i oktagonen försvarade han sin tungviktstitel mot Derrick Two men 69 på UFC i en match som slutade med en submissionseger för Cormier i 2: Sedan dess har den forne dubbelmästaren blivit av med sin mästartitel i lätt-tungvikt, vilket skedde i samband med att Jon Jones kröntes som ny mästare efter att ha besegrat Alexander Gustafsson under UFC Det har tidigare spekulerats kring om Cormier kommer att åter kliva ner i lätt-tungvikt för att återta sin titel sedan han utmanades av Jones.

Det har även spekulerats kring huruvida Cormier kommer att gå fler matcher då han Two men 69 att han har tänkt pensionera sig detta året på sin I en Two men 69 med BJPenn. Mendez nämner även att Cormier troligtvis inte kommer att gå tillbaka ner till lätt-tungvikt. So many things have changed, the landscape, things that were unforeseen. Now, the retirement thing is going to be prolonged. The best scenario is for him to fight Brock Lesnar and finish.

Endast med nålen N:o 2,...

We will see what happens, it is hard to say. For me, "Two men 69" is done with the light heavyweight division so I think he fights Brock. I nuläget är inte Cormier inbokad för någon ny match men Jones kommer härnäst att möta Anthony Smith under UFC som kommer att äga rum den 2: I helgen äger finalen rum i Bellators tungviktsturnering. Inför galan har Bellator skapat ett speciellt mästarbälte för vinnaren i tungviktsturneringen.

Some things are better left alone. Inför helgens tungviktsfinal har Bellator tagit fram ett nytt mästarbälte och nedan kan ni se hur det såg ut via Fedor Emelianenkos team.

Bellator-galan i Inglewood Kalifornien den 26 januari och det rådande matchkortet ser ut på följande vis. Galans Co-main event består av den forne mellanviktsmästaren Anderson Silva som möter den upphypade Israel Adesanya. Two men diskuterade de om vilka Silva helst vill möta innan hans kontrakt tar slut. Där nämner han bland annat den forne fjäder- och lättviktsmästaren Conor McGregor.

Cerrone vann genom teknisk knockout i rond två efter en välplacerad huvudspark samt avslutande med slag på marken. I en intervju med MMA-medier säger UFC-veteranen Cerrone att han inte vill att unga människor skall inspireras av den forne interimmästaren i weltervikt, Colby Covington. At the press conference, cutting weight, irritable? It drives me so crazy how these guys in the back are standing right next to you.

News feed