This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Man in my mouth non professional pound

opinion

Han vill att matchen äger rum i den potentiellt nya viktklassen pounds och säger att det är den mest logiska matchen att göra härnäst. Han säger bland annat att han hoppas ryktena stämmer kring en ny viktklass och skulle mer än gärna se den forne mellan- och welterviktsmästaren GSP tävla där.

Den matchen vann GSP genom rear-naked choke i den tredje ronden.

"Man in my mouth non professional pound" och med detta samarbete kommer Kimuras läsare att kunna följa med svenska MMA-talanger från starten av deras resa. Kimura startades av tre MMA-fans som hade som ambition att sprida sporten in i det svenska folkhemmet. I och Man in my mouth non professional pound detta samarbete tar vi ett steg närmare det målet. Som Nordens största nyhetssida för kampsport är detta ett unikt tillfälle att hjälpa till med att exponera svenska talanger, där vissa i framtiden kommer att synas på de absolut största scenerna.

Vem vet, man kanske får se nästa svenska UFC-mästare i en av våra sändningar, meddelar Kimuras chefredaktör Jaser Davari. Syftet i sin korthet är att sprida amatör-mma till alla i Sverige. Med Kimuras expertis, kompetens och infrastruktur så kommer vi kunna livesända alla MMA-ligan tävlingar och SM till alla i Sverige — helt kostnadsfritt.

Kimura har länge tillhört toppen av media-outlets vad det gäller MMA i Sverige. Det kombinerat med hur Man in my mouth non professional pound framställer sporten och dess atleter gjorde dem tidigt till en favorit för att ingå i detta projekt och vi är väldigt glada att äntligen vara i mål med att säkra helasäger sponsoransvarig och CFO SMMAF Dick Klingemo.

Under slutet av sände Kimura. I och med detta samarbete kommer svenska MMA-talanger att få chansen att visa upp sig för en ny skara fans som tidigare inte var möjligt. Med sin snygga produktion och stora plattform och inbitna mma-fans kommer Kimura sprida amatör mma till hela Sverige, kostnadsfritt.

Det tror vi inget annat land kan säga, fortsätter Dick Klingemo. Vårt fokus har varit att få sporten att växa i Sverige och skapa ett forum får svenska MMA-fans, nya som gamla.

Det får ni inte bara missa! Ett inlägg delat av Donald Cerrone cowboycerrone 24 Jan kl. Sounds like a party! Årets första Bellatorgala, Bellatoräger rum i The Forum i Los Angeles-förorten Inglewood natten mellan lördag och söndag svensk tid.

Ryssen svarar på frågor om mötet med Conor McGregor vid UFCen match som Khabib vann via submission i fjärde ronden efter att mer eller mindre totalt dominerat oktagonen fram till avslutet. It was very good when he tapped. It meant a lot to me, when he tapped. But what about if you smash him all four rounds and then he taps?

Visa fler idéer om Pound...

Khabib får frågan om utmanaren hade bättre timing än andra fighters han mött. It just showed his weakness.

News feed