This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Jujitsu fighters need some loving too

opinion

I söndags morse i Rio de Janeiro, Brasilien steg Roger Gracie  in på mattan för sin allra sista jiu-jitsu match. Med matchen avklarad så kramades de båda männen i sann sportsmannaanda.

Även om Gracie nu avslutar jiu-jitsu karriären så är hans kampsportskarriär ännu inte över. Han planerar nu en återkomst till One Championship, antagligen någon gång senare i år.

I en nylig intervju med MMAFighting. I och med detta samarbete kommer Kimuras läsare att kunna följa med svenska MMA-talanger från starten av deras resa. Kimura startades av tre MMA-fans som hade som ambition att sprida sporten in i det svenska folkhemmet. I och med detta samarbete tar vi ett steg närmare det målet.

Som Nordens största nyhetssida för kampsport är detta ett unikt tillfälle att hjälpa till med att exponera svenska talanger, där vissa i framtiden kommer att synas på de absolut största scenerna. Vem vet, man kanske får se nästa svenska UFC-mästare i en av våra sändningar, meddelar Kimuras chefredaktör Jaser Davari.

Syftet i sin korthet är att sprida amatör-mma till alla i Sverige. Med Kimuras expertis, kompetens och infrastruktur så kommer vi kunna livesända alla MMA-ligan tävlingar och SM till alla i Sverige — helt kostnadsfritt. Kimura har länge tillhört toppen av media-outlets vad det gäller MMA i Sverige.

Det Jujitsu fighters need some loving too med hur dem framställer sporten och dess atleter gjorde dem tidigt till en favorit för att ingå i detta projekt och vi är väldigt glada att äntligen vara i mål med att säkra helasäger sponsoransvarig och CFO SMMAF Dick Klingemo.

Here is part 3, check...

Under slutet av sände Kimura. I och med detta samarbete kommer svenska MMA-talanger att få chansen att visa upp sig för en ny skara fans som tidigare inte var möjligt. Med sin snygga produktion och stora plattform och inbitna mma-fans kommer Kimura sprida amatör mma till hela Sverige, kostnadsfritt.

Det tror vi inget annat land kan säga, fortsätter Dick Klingemo. Vårt fokus har varit att få sporten att växa i Sverige och skapa ett forum får svenska MMA-fans, nya som gamla. Det får ni inte bara missa!

En kvinna hade just lämnat en nattklubb Jujitsu fighters need some loving too blev påhoppad av en man strax utanför. Tur i oturen för kvinnan, för strax efter kommer den forne UFC-fightern Stojnic utspringandes och kastar mannen till marken. Videon kan ni se ovan. I sin UFC-debut ställdes han mot ingen mindre än Cain Velasquez och fick se sig besegrad genom teknisk knockout i den andra ronden. I sin andra match tävlade han mot Stefan Struve under UFC 99 och förlorade matchen genom rear-naked choke.

Efter att han blivit släppt från UFC har karriären pekat spik rakt uppåt. Han har vunnit åtta raka matcher och tungviktaren har lyckats avsluta sju av dessa matcher. Han har ett MMA-facit på och gick sin senaste match Han har besegrat sina motståndare på följande sätt, fem genom knockout, fyra genom submission samt fyra genom domslut. Ett inlägg Jujitsu fighters need some loving too av Donald Cerrone cowboycerrone 24 Jan kl. Sounds like a party! Årets första Bellatorgala, Bellatoräger rum i The Forum i Los Angeles-förorten Inglewood natten mellan lördag och söndag svensk tid.

Ryssen svarar på frågor om mötet med Conor McGregor vid UFCen match som Khabib vann via submission i fjärde ronden efter att mer eller mindre totalt dominerat oktagonen fram till avslutet.

Jun 21, Some of the...

It was very good when he tapped. It meant a lot to me, when he tapped. But what about if you smash him all four rounds and then he taps? Khabib får frågan om utmanaren hade bättre timing än andra fighters han mött. It just showed his weakness. Khabib tror inte heller att Conor vill möta honom igen på grund av dominansen, men ryktena om att UFC vill se ett returmöte verkar inte vilja ge med sig.

I helgen äger Fight Club Rush 4 rum och återigen är Västerås stolthet Tobias Harila i fokus när han ställs mot  Azevedo i huvudmatchen.

awesome shirt! We love it!...

Harila har ett rykte om sig att matchas frekvent. Vi har tidigare benämnt Harila som en av Sveriges mest aktiva fighters och backar sällan från utmaningar. Harila gick exempelvis två matcher med ca. Ni har möjlighet att ta del av matcherna genom Kimura. Kimura kommer i samarbete med Fight Club Rush även sända deras fjärde gala som äger rum samma dag.

Vill ni gå på galan kan ni  köpa biljetter här. Har ni inte möjlighet att ta er till Västerås kommer även galan att sändas för endast kronor som PPV.

Badass Jiu-jitsu girls I love...

Streamen till  galan kan ni köpa här. I helgen är han äntligen tillbaka.

Publikfavoriten från Rinkeby i Stockholm, Hamza Bougamza. Han har haft en otursdrabbad MMA-karriär med skador och matcher som blivit inställda. Nu säger han till Kimura.

Hamza Bougamza har vi inte sett tävla sedan och det beror till stor del av att han har haft extremt svårt att få matcher. Han är endast i sin unga MMA-karriär.

Bougamza är en meriterad thaiboxare och några av hans meriter är följande; 5x Swedish champ, 2x Scandinavian champ, 1x European champ, 2x Worldchampion. Under Fight Club Rush 4 i Västerås möter han den obesegrade Darius Buda och hoppas kunna visa att han är en kraft att räkna med.

Bougamza vill även se hårdare regler kring bantning, detta efter att ha bevittnat Henry Cejudos match mot TJ Dillashaw. Det var en stor snackis innan matchen att Dillashaw gick ned för många kilo. Bougamza anser "Jujitsu fighters need some loving too" stoppet i matchen var korrekt och att en fighters hälsa alltid skall vara primärt.

News feed