This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Cam boy 12

opinion
Köp CAM Boy av Quinn...

Harley-Davidson Fat Boy - årig jänke som fortfarande är still going strong. Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy.

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter. Publicerad 3 okt Nya modellen Cam boy en jubileumshoj som ytterligare förstärker den feta imagen sedan 15 år.

Ett brett styre, maffig frontlykta, mulliga gaffelben, stora fotplattor, dubbelpipigt blås och breda däck ger ett mäktigt machostuk.

Bekväm upplevelse För fyra år sedan fick modellen HD: V-twinnen har ett imponerande vrid och ett ljud som inte lämnar någon oberörd - it's a Harley! Det är en bekväm upplevelse att köra en Fat Boy.

LomographyBelair Instant Camera. eleicoes2009.infotvariantAvgifterLev. eleicoes2009.info...

Man sitter behagligt upprätt med fossingarna stadigt på plattorna och växlingen sker Cam boy 12 med en tå-häl-pedal. Växellådan är ganska rå och klonkig och stämmer väl överens med hojens lite brutala karaktär. De automatiskt återgående blinkersen gillar vi liksom den låga, stabila tyngdpunkten. Lagom mjuk fjädring Bra är också den lagom mjuka fjädringen, den rena remdriften och de vibrationsfria backspeglarna. Varför Harley-Davidson envisas med att bara montera enkel bromsskiva fram på denna tunga hoj förstår vi däremot inte alls.

Mindre bra är också att fotplattorna sitter stelt "Cam boy 12," vid minsta lilla avancerade kurvtagning tar de i. Opraktisk hastighetsmätare Sen kan man också ha synpunkter på instrumenteringen, en i och för sig mycket snygg hastighetsklocka placerad mitt på tanken.

Mer tjusigt än praktiskt. Riktigt bra är däremot det bölande signalhornet, helt i linje med hojens stuk. För den som vill ha en glidare med riktigt klassiskt stuk och som dessutom är betydligt mer körbar än HD: Och så låter den så mycket fräckare.

V-twin med insprutning, luftkyld, 1 cc. Fram enkelskiva millimeter, fyrkolvsok, bak enkelskiva millimeter, tvåkolvsok.

Ekonomi Svindyr i inköp men bra andrahandsvärde. Körglädje En Harley är en Harley - mullrig och maffig rakt fram. Komfort Skön fåtöljkänsla och behaglig körställning. Säkerhet När kommer Harley med riktiga bromsar? Mc-känsla Glidaroriginalet som alla fortfarande kopierar.

Totalt 16 getingar av Rätta text- och faktafel Anmäl till Pressombudsmannen. Dela med dina vänner Facebook Twitter Kopiera länk. LomographyBelair Instant Camera.

Var artikeln intressant?

eleicoes2009.infotvariantAvgifterLev. eleicoes2009.info eleicoes2009.info pris. Belair Instant Camera.

HPINST. Badly Drawn Boy – Have You Fed the Fish?

News feed