This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Krung thon buri bts toilets

opinion

Välj vilket språk du vill. Vi talar svenska och 42 andra språk. Försäkra dig om ett bra pris på Vera Nidhra — betygsatt 9,6 av gäster som nyligen bott där. Fyll i datum för att Krung thon buri bts toilets igång.

En av våra bästsäljare i Bangkok! Vera Nidhra är ett bed and breakfast i boutiquestil som ligger i ett lokalt bostadsområde nära floden. Du kan ta dig till stadens främsta landmärken med Skytrain eller båt längs floden Chaopraya.

Det finns också en gratis pendelbuss på BTS-stationen Krungthonburi, 6 minuters promenad bort. De eleganta rummen har luftkonditionering, platt-TV och en sitthörna. I det egna badrummet finns varmvattendusch och kostnadsfria badprodukter. Under vistelsen kan du koppla av eller arbeta i lobbyn och vardagsrummet på övervåningen. WiFi är Krung thon buri bts toilets i alla utrymmen.

Intressanta sevärdheter i området inkluderar det majestätiska Wat Arun 5,1 kmden livliga China Town på Yaowarat Road 5,4 km och det stora palatset 6 km. Stadens 2 flygplatser Don Mueang och Suvarnabhumi ligger 31 km respektive 36 km från boendet. Det här boendet har också fått höga betyg för sitt läge i Bangkok! Gäster är mer nöjda med läget här jämfört med andra boenden i området. Par tycker särskilt mycket om området — de har gett det 8,6 i betyg för parresor.

Detta boende är också betygsatt för att vara mest prisvärt i Bangkok! Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad.

News feed