This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Man pines size

opinion

Att ha en stor penis kanske står på Man pines size önskelista. Här är allt du behöver veta om att förstora penisen. Om du förstorar penisen blir den oftast bara större i slakt tillstånd. Penisen kan då bli någon eller några centimeter längre. Man lossar då på det ligament som fäster svällkropparna mot blygdbenet och flyttar svällkropparna framåt.

En operation kan dock göra att penisen inte blir lika styv. Efter en operation är det "Man pines size" att man sträcker penisen så att kroppen kan läka i det nya läget. Annars kan penisen blir mindre. Med det gäller att sträcka försiktigt, annars kan svällkropparna brista.

Många preparat säljs på nätet och säger sig göra penisen större, men ofta är dessa piller och krämer verkningslösa.

Efter puberteten kan penisne inte bli större genom hormonbehandling. Det enda kosttillskott kan göra i vissa fall är öka mängden blod i penisen. Då sträcker man pensien med ett verktyg. Ofta måste man sträcka penisen flera timmar om dagen i månader. Resultatet varierar från att inte märkas alls till att öka storleken med en till två centimeter.

Vad ska man göra om...

Det gäller också att sträcka försiktigt då det är lätt att skada penisen. Man tar fett från andra delar av kroppen och injicerar in i penisen. Ingreppet kan ge mycket olika effekt och fettet försvinner efter ett tag så man måste göra ingreppet Man pines size gånger.

Det kan ockås bildas fettklumpar och det kan vara mycket smärtsamt att få erektion direkt efter ingreppet.

The Truth about Penis Size,...

Med hjälp av en pump som träs över penisen kan penisen bli hårdare i erigerat tillstånd och då upplevas som större. Detta kan användas om man har erektionsproblem då det ökar blodtillförseln. Vissa säger att penisen kan bli större om man använder vakuumpump kontinuerligt, "Man pines size" det finns inga vetenskapliga bevis för detta.

News feed