This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Riley reid teens love cocks

opinion

Läs full Riley reid teens love cocks och fakta längre ner Minsta antal för beställning av den här produkten är 1. Skicka   eller  Avbryt. Fleshlight släpper ytterligare en ny lösmus, anal anal-mus, med en exakt avgjutning av den fantastiska, kända porrstjärnan Riley Reid och hennes analhål! Detta är den första anala Fleshlight av denna porrstjärna. Denna ingår i serien Signature, där varje produkt har en unik insida. Insidan här heter Euphoria och finns endast på denna model, specialanpassad för Riley Reid.

Född under tidiga tal är Riley Reid relativ ny i branschen, men eftertraktad för all amöjliga arbeten. En flicka från Miami som för dagen kan verkligen välja och vräka bland inspelningarna hon vill göra. Förutom porrfilmer, har även denn aunga tjej studerat på universitet och har examen i psykologi.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla.

Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna. Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa därav namnet. Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.

För bästa användning Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Skötselråd för lång hållbarhet Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten.

Latest Videos

Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden.

Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig. Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight! Bli först med att skriva ett omdöme!

Related Videos

Fleshlight - Renewing Powder. Fleshlight - Shower Mount. Fleshlight - Sleeve Warmer. Fleshlight Girls - Stoya, Destroya. Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia. Fresh Innocence - Jodie. Fleshlight Girls - Christy Mack, Attack. Fleshlight Girls - Nikki Benz, Reign. Fleshlight - Fleshlube Fire, ml. Skins - Ultra Thin, pack.

Fleshlight Girls - Stoya, Epic. Fleshlight - Fleshlube Ice, ml. Fleshlight Girls - Riley Reid, Euphoria. Fast, trång med unikt mönster. Allt från Riley Reid. Lägg till Riley reid teens love cocks Lägg till önskalista. Produktbeskrivning Omdömen 0   Produktbeskrivning. Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

News feed