This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Eric in the bare

opinion
Sprida sporten till hela Sverige

Galan är, precis som det låter, en sanktionerad boxningsgala utan handskar och även den första sanktionerade boxningsgalan utan handskar i USA sedan talet. Nedan kan ni se de fullständiga resultaten. I och med detta samarbete kommer Kimuras läsare att kunna följa med svenska MMA-talanger från starten av deras resa.

Kimura startades av tre MMA-fans som hade som ambition att sprida sporten in i det svenska folkhemmet. I och med detta samarbete tar vi ett steg närmare det målet.

Som Nordens största nyhetssida för kampsport är detta ett unikt tillfälle att hjälpa till med att exponera svenska talanger, där vissa i framtiden kommer att synas på de absolut största scenerna. Vem vet, man kanske får se nästa svenska UFC-mästare i en av våra sändningar, meddelar Kimuras chefredaktör Jaser Davari. Syftet i sin korthet är att sprida amatör-mma till alla i Sverige. Med Kimuras expertis, kompetens och infrastruktur så kommer vi kunna livesända alla MMA-ligan tävlingar och SM till alla i Sverige — helt kostnadsfritt.

Kimura har länge tillhört toppen av media-outlets vad det gäller MMA "Eric in the bare" Sverige. Det kombinerat med hur dem framställer sporten och dess atleter gjorde dem tidigt till en favorit för att ingå i detta projekt och vi är väldigt glada att äntligen vara i mål med att säkra helasäger sponsoransvarig och CFO SMMAF Dick Klingemo. Under slutet av sände Eric in the bare. I och med detta samarbete kommer svenska MMA-talanger att få chansen att visa upp sig för en ny skara fans som tidigare inte var möjligt.

Med sin snygga produktion och stora plattform och inbitna mma-fans kommer Kimura sprida amatör mma till hela Sverige, kostnadsfritt.

Det tror vi inget annat land kan säga, fortsätter Dick Klingemo. Vårt fokus har varit att få sporten att växa i Sverige och skapa ett forum får svenska MMA-fans, nya som gamla.

Det får ni inte bara missa! Ryssen svarar på frågor om mötet med Conor McGregor vid UFCen bare som Khabib vann via submission i fjärde ronden efter att mer eller mindre totalt dominerat oktagonen fram till avslutet. It was very good when he tapped. It meant a lot to me, when he tapped.

But what about if you smash him all four rounds and then he taps? Khabib får frågan om utmanaren hade bättre timing än andra fighters han mött. It just showed his weakness. Khabib tror inte heller att Conor vill möta honom igen på grund av dominansen, men ryktena om att UFC vill se ett returmöte verkar inte vilja ge med sig. I helgen äger Fight Club Rush 4 rum och återigen är Västerås stolthet Tobias Harila i fokus när han ställs mot  Azevedo i huvudmatchen. Harila har ett rykte om sig att matchas frekvent.

Vi har tidigare benämnt Harila som en av Sveriges mest aktiva fighters och backar sällan från utmaningar. Harila gick exempelvis två matcher med ca. Ni har möjlighet att ta del av matcherna genom Kimura. Kimura kommer i samarbete med Fight Club Rush även sända deras fjärde gala som äger rum samma dag. Vill ni gå på galan kan ni  köpa biljetter här. Har ni inte möjlighet att ta er till Västerås kommer även galan att sändas för endast kronor som PPV.

Streamen till  galan kan ni köpa här. I helgen är Eric the äntligen tillbaka. Publikfavoriten från Rinkeby i Stockholm, Hamza Bougamza. Han har haft en otursdrabbad MMA-karriär med skador och matcher som blivit inställda. Nu säger han till Kimura. Hamza Bougamza har vi inte sett "bare" sedan och det beror till stor del av att han har haft extremt svårt att få matcher.

Han är bare i sin unga MMA-karriär. Bougamza är en meriterad thaiboxare och några av hans meriter är följande; 5x Swedish champ, 2x Scandinavian champ, 1x European champ, 2x Worldchampion.

Under Fight Club Rush 4 i Västerås möter han den obesegrade Darius Buda och hoppas kunna visa att han är en kraft att räkna med. Bougamza vill även se hårdare regler kring bantning, detta efter att ha bevittnat Henry Cejudos match mot TJ Dillashaw.