This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Heaven is that man

opinion

Att bli ihopparad med en annan människa är ofta välmenat och kan falla ut på många olika sätt. En livslång kärlek eller en stel date med krystade samtal. Vänner och familj tycker ofta att de har koll på vem man borde dejta, men hur bra funkar det egentligen. Gäst är Rebecka Pershagen. Jo, ni läser rätt. Detta är sista sändningen från oss. Och vi tar farväl med Heaven is that man fyrverkeri av känslosamma återblickar från åren som gått. Många måsten, mycket stress och massor av situationer som kan nöta ner även den starkaste.

Heaven is that man är ditt bästa tips för att få ta dig igenom julen med frid i själ och relationer? Vad är det konstigaste eller värsta du varit med om på en dejt?

Och vad kan vi lära oss av din värsta dejt? Det ska hända dig med, som man säger.

Det hela blir ju inte...

Eller andropausen, som den manliga motsvarigheten ibland kallas. Vad händer i kroppen och kärlekslivet då? Hur ska det gå för kärleken bland diskberg, dammtussar, smuliga bordsskivor och osorterade småhögar?

I veckans program pratar vi om hur vi delar på hushållssysslorna och hur det påverkar relationen? Med raggningstips från mataffären till bardisken. Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl.

Du måste aktivera javascript för att sverigesradio. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https: Tyvärr stödjer vi inte din version av webbläsare.