This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Bennett anthony gay

opinion

Skapa konto med ditt sociala nätverk. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Ange e-post du skapat konto med. Om oss Villkor Ladda upp X Stäng.

, This Can't Be Love,...

Skribent Andreas Samuelson 26 juli Homo i Hollywood - så funkar det Vi har kommit långt när det kommer till acceptansen av homosexuella, även i filmvärlden. Men samtidigt som allt fler skådisar kommer ut vittnar flera av dem om att vi inte nått ända fram.

Det fanns en tid då smyghomosexuella skådespelare som Rock HudsonAnthony Perkins och Cary Grant tvingades in "Bennett anthony gay" garderoben för att inte riskera sina karriärer. Idag har flera framgångsrika och populära TV- och filmprofiler kommit ut och vunnit både publikens och industrins stöd. Men fortfarande finns det spår av fobi och rädsla för de som sticker ut i det heteronormativa Hollywood.

Hon har själv inte hymlat med att hon är lesbisk och var gift med psykologen Lara Embry i fyra år. Hon säger dock att publiken fortfarande behöver jobba på att acceptera gaypersoner i romantiska heteroroller. Men ja, absolut, jag tror det har blivit enklare, och det är tack vare människor som haft modet att stå upp när ingen annan Bennett anthony gay det — folk som Melissa Etheridge, Ellen DeGeneresK.

Han har själv beskyllt sin dalade karriär på att han är homosexuell och har varnat yngre skådespelare för risken att komma ut. Han har även uttryckt sin frustration över hur sällan gayskådespelare får chansen att spela Bennett anthony gay.

News feed