This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Walker painfully scene

opinion

Account Options Logga in.

stockvideoklipp i 4K eller HD...

Braven februari 93 minuter Action och äventyr. Lägg till på önskelistan.

Tillgänglig på

Skogshuggaren "Walker painfully scene" Braven Jason Momoa tvingas bekämpa ett gäng livsfarliga knarksmugglare som kommer till hans stuga i bergen. Vad de inte vet är att denna anspråkslösa man är skickligare än vad de är och driven att göra allt han kan för att skydda sin familj. Skådespelare Garret DillahuntJason Momoa.

"eleicoes2009.info-man" på Pinterest. | Visa...

Betyg på Rotten Tomatoes®. Gäller vid köp med utvalda betalningsmetoder. Gäller inte hyrt innehåll. Liknande Populärt bland liknande tittare.

Account Options

David Hendrix är en före detta SWAT-ledare som inte lyckats få det läkarintyg som bekräftar att han är redo att återvända till sitt vanliga arbete efter en skottskada i tjänsten. Istället har han tillfälligt blivit Walker painfully scene hos NYPD. David är otursförföljd och samtidigt drabbad av medelålderskris, och inväntar otåligt dagen då läkaren Walker painfully scene låta honom utföra de arbetsuppgifter som hans tidigare arbete kräver, trots att han inte ens själv är säker på att Walker painfully scene är kapabel till det.

Brody Walker är hans raka motsats. En före detta Disney-unge som är på väg upp; han är kaxig, narcissistisk, njuter av en glamorös livsstil och håller för närvarande på att göra karriär inom actionfilmens värld. Men veckorna före sitt livs största filminspelning har Brody en våldsam ordväxling med paparazzi. I ett försök att skydda både image och jobb, ordnar Brodys managers så att han ska följa med en polis och bevisa att han är kapabel till upprättelse.

Mot Davids egen önskan paras han ihop med barnstjärnan och tillsammans ska de patrullera stadens gator och samtidigt försöka stå ut med varandra. När Brodys uppdrag går mot sitt slut ordnar David så att de ska få besöka en avancerad träningsanläggning strax utanför staden; ett ställe som är okänt och inte tillgängligt för allmänheten, men vad som börjar som ett rutinmässigt besök förvandlas snart till en kris mot den nationella säkerheten, då beväpnade legosoldater iscensätter en attack och dödar de flesta i säkerhetspersonalen och tar kontroll över området i ett försök att få tag på okända värdesaker som finns på anläggningen.