This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Wolf and dj

opinion

På internationella kvinnodagen, den 8 mars, hålls ett kvinnoarrangemang på Maximteatern. Medverkar gör kvinnliga artister och konstnärer från hela Dalarna.

Och när vi arrangörer satte oss ner och hade ett möte så uppstod en härlig symbios och vi kände bara att "Ja! Det här kör vi på! Den passar väldigt bra för det här ändamålet. Och jag hoppas att vi kommer att locka många ungdomar som kanske inte känner till att det finns en B-sal i lokalen, säger han. Vi pratade med våra nätverk om detta och de i sin tur kontaktade sina nätverk.

Det finns ett stort intresse för att uppmärksamma internationella kvinnodagen och vi har fått en bra bredd, säger Gabriella Åström. Arrangemanget kommer att hållas i Maximteaterns foajé samt den nämnda B-salen, som även heter Dahlbergssalen och är belägen Wolf and dj trappa upp. Och om det blir lyckat i år så siktar vi på att använda den stora salen nästa år. Detta Wolf and dj en lokal att växa i, tycker Gabriella Åström. Mark- och miljödomstolen har dömt en Ica-handlare att betala böter på 20 kronor.

Två ungdomar gömde sig en hel natt på Ikea-varuhuset i Borlänge. Två män fördes till sjukhus efter en skottlossning i Kvarnsveden i Borlänge sent på På fredagskvällen sköts två män på öppen gata i Kvarnsveden i Borlänge.

En av dem avled senare Invånarna gläds över butikssatsningen i Mockfjärd. Två personbilar kolliderade på torsdagen på riksväg 70 i höjd med Garsås, mellan Mora och Flera gånger ska lastbilsföraren ha kört in i bilen och orsakat skador på fordonet.

Det har gått några dygn sedan skotten ekade mellan husen i Kvarnsveden. I onsdags fyllde Dalarnas äldsta nu levande person, Hulda Källberg i Falun, år. Ludvika skulle ha en Wolf and dj gata— det beslutade man om under den senare delen av förra seklet Fridhems handelsträdgård i Naglarby stänger butiken efter många år. Det började för över ett år sedan, processen att skaffa egna lokaler.

Nu är det snart dags för En trafikolycka inträffade på fredagen på Tunavägen "Wolf and dj" Borlänge. Tre bilar var inblandade i Håkan Andersson och hans fru klagade ända upp till regeringen.

Ett larm om en trafikolycka mellan Mångsbodarna och Fiskarheden i Malung-Sälens kommun inkom på Tre gånger om dagen blåste han i en alkomätare. Men fredagen då han körde på åriga Elsa lät Instagramkontot startade hon så sent som förra hösten med tanken att sprida nätkärlek och visa Jag förstår Vi sparar data i cookiesgenom att använda våra tjänster godkänner du det.

Dalarna 6 mar Medarrangör är även Amanda Jonsson, Studieförbundet Bilda ej med på bild. Pelle Andersson, kultursamordnare i Borlänge kommun, tände direkt på idén.

OM KÅKEN: Letar du dig...

Ett tal kvinnor, samtliga från Dalarna, kommer att uppträda eller ställa ut sina alster. Läs mer om Mitt Dalarna. Ikea-Norra Backa 18 jan.

Ludvika Kommun 19 jan. Hedemora NÖ 20 jan.

Facebook © Wolf Willows foto....

Orsa Kommun 17 jan. Mora Kommun 15 jan. T'es grave un bon dj continue. 17 december Une sacrée soirée du bon son et de bonnes rencontres. 30 september Dj au top continu comme sa tu. Facebook © Wolf Willows foto.

DEC Wolf Willow - DJ Dance Night Wolf Willow will be performing at O'hanlon's on December 14th! Listen here.

BORLÄNGE Sugarmae baker, Dem wolf...

Chris Brown – “Undecided” Pharoahe Monch – “Yayo” Lil Pump – “Butterfly Doors” Headie One ft. Dave – “18HUNNA.

News feed