This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Cinema fuckers

opinion
Relationer - våra bästa kärleks-...

Efter att ha tagit en lång och välbehövlig semester återuppstår nu filmdruvan i ny form på den formidabla Cinema fuckers Hotellfrukost. Vi på Filmdruvan vill börja med att säga hur stolta vi är över att kunna vara med i dessa sammanhang.

Nytt & kommande på Netflix...

Vi tror på konceptet "Cinema fuckers" ser fram emot Cinema fuckers och spännande samarbeten mellan bloggarna. Vi har även en hel del nya idéer kring hur vi skall kunna göra filmdruvan till en bättre blogg än den var när vi slutade skriva för några månader sen. Vi kommer även att hålla koll på Oscarsfilmerna och förhoppningsvis styra upp en live-session under galan en idé som föddes redan förra året c: Men framförallt kommer vi lägga ned mest krut på att skriva bättre inlägg, och på så sätt fungera som er rödnäste sommelier i filmernas vingård.

Vi hoppas att alla de som tyckt om filmdruvan tidigare vill vara med och hjälpa oss göra bloggen ännu bättre den här säsongen. Lämna gärna kommentarer och frågor efter inläggen.

Har ni några förslag om filmer och ämnen vi borde ta upp på Druvan kan ni maila oss Filmdruvan gmail. Avslutningsvis låter vi John Malkovich sammanfatta den generella upprymdhet känner inför Filmdruvan Cinema fuckers bigger, we´re back We´re better, we´re back than ever, we´re back You fuckers, we´re back.

Filmjohn malkovichoscar.

Sök på pris

Det har handlat mycket om Uwe Boll den gångna veckan. Uwe Boll är en regissör som nästan uteslutande gör filmatiseringar av kända TV-spel. Till mångas förtret uppenbarligen eftersom det för några veckor sedan dök upp en namninsamling på Internet sporrad av ett utalande från Boll där han lovar att sluta göra film ifall samlandet uppgår i en miljon underskrifter. Senast jag kollade låg "Cinema fuckers" på över än signaturer.

Uwe Boll har tidigare mött "Cinema fuckers" protest med tystnad, men nu under veckan släpptes så ett videosvar inspelat på plats ifrån produktionen av Postalen av de tio filmerna som Boll planerar att släppa de närmsta året. Kommentarer av svaret känns överflödiga, se den istället själva här.

Filmen ska berätta om en amerikansk flygvärdinna som slår sig ihop med en italiensk utredare för att söka efter hennes försvunna syster som förts bort av en seriemördare känd som Yellow. Inspelningen sätter igång den 12 Cinema fuckers i Turin. Den svenska filmen Varg med Peter Stormare i huvudrollen och manus av Kerstin Ekman har blivit både publik och kritikersucce. Peter Stormare har i tidigare intervjuer sagt Cinema fuckers han inte kommer göra fler filmer i Sverige under en överskådlig framtid.

Där skall han berätta om sina upplevelser som filmmakare och manusförfattare för en redan hänförd publik. En debatt kring den kris 3-D tekniken sägs befinna sig i har utvecklats i Hollywood. Den här gången är det regissörer som Steven Spielberg som sätter käpparna i hjulet för utvecklingen. Problemet ligger i att biografägare och studios inte kommer överrens om hur de vilka som ska betala vad för adapteringen av filmer till digital teknik.

Därför finns det inte tillräckligt många dukar för att ekonomiskt kunna rättfärdiga kommande storfilmer som Dreamworks Monsters vs. Tekniken och medlen finns för att göra transitionen möjlig, men som vanligt blir det konflikter när gamla industrier står inför en förändring. Läs artikeln i Variety för djupare inblick. Filmdruvan hade i fredags sin första fest, där vår Anders Svensson stod för ett fantastiskt värdskap. Kvällen kallades Filmdruvan Soundtraxxx och var utformad så att alla filmdruvans skribenter fick bidra med favoritmusik hämtad ifrån filmhistorien.

Stämningen var på topp och många fruktsamma diskussioner kring druvans framtid genomfördes Cinema fuckers tonerna av tyska industrifioler.

Ett stort tack till Anders Svensson! Nu var då helgen nästan över och ni kan alla ponera att Filmdruvan Sountraxx blev en mycket lyckad tillställning med precist utvald filmmusik som spelades i en källare några rosslagsbanestationer från Stockholm City. Folk dansade, folk sjung med, folk drack sprit och stämningen var på topp natten igenom. Mina intentioner med detta inlägg är inte att försöka summera kvällen, eller sätta betyg på den, utan endast försöka dela med mig lite utav vad som fångades på band.

Bildbevis så att säga. Nedan förekommer tjugoåtta sekunder skön, passionerad, frenetisk dans från några anspråkslöst Cinema fuckers druvor.

Dessvärre, av någon oförlåtelig anledning, råkades mikrofonen hålla sig avslagen under hela inspelningsfasen, men man kan bara sätta sig ner med ett glas energidryck och tänka sig vilken magisk låt de snygga movesen framkallades utav. Vissa tror att det var introduktionslåten till Tetsuo, där dussintals K-pistar skjuter mot stora, tunga maskiner inne i en industrilokal och het metal smälter igen ögonen på panikslagna, skrikande, japanska kvinnor.

Andra kanske tror mer på minimalistisk stråkpunk från herr Nyman, eller någon utav Goblins oberäkneliga laborationer med toner som knappt existerar i verkligheten. Gissningsvis är tipsen många, sanningen kommer dock aldrig att komma fram. Filmdruvan testar en ny skepnad. En sökmotor har lagts till och vi skall försöka få igång ett fullvärdigt taggnings-system inom kort.

Cinema fuckers nog med att två nya druvor har Cinema fuckers i gestalt "Cinema fuckers" Thomas Strandberg och Anders Svensson.

Relationer - våra bästa kärleks-...

Cinema fuckers Nu vill vi ta upplevelsen till högre provinser. Varje vecka, närmare bestämt på onsdagar kommer vi hålla filmdvisningar i Nils Bergmans Cinema fuckers på flotta östermalm. Vilken film som komma skall visas tillkännages måndagar av den representant från Filmdruvan som för visningen håller regi. Filmdruvan 09 — We´re better, we´re back! We´re bigger, we´re back We´re better, we´re back than ever, we´re back You fuckers, we´re back Annonser.

Kommentarer 1 kommentar Kategorier Druvan om Druvan. Måndag hos druvan 14 Apr I en munter vecko-druva hittar vi följande godbitar: Hollywood Reporter Den svenska filmen Varg med Peter Stormare i huvudrollen och manus av Kerstin Ekman har blivit både publik och kritikersucce.

Den här veckan är det Thomas som håller i filmvisningen. Druvdansen i Djursholm 13 Apr Nu var då helgen Cinema fuckers över och ni kan alla ponera att Filmdruvan Sountraxx blev en mycket lyckad tillställning med precist utvald filmmusik som spelades i en källare några rosslagsbanestationer från Stockholm Cinema fuckers. Och tack för i fredags! Kommentarer 4 kommentarer Kategorier Druvan om Druvan.

Ny design 8 Apr Filmdruvan testar en ny skepnad. Kommentarer 3 kommentarer Kategorier Druvan om Druvan.

Relationer - våra bästa kärleks-...

Prenumerera på Filmdruvan Gör sällskap med 2 andra följare. Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.

News feed