This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Hidden hollow natural area

opinion

Vi hade en bra erfarenhet, trevlig familj med utmärkt hospilaty. Underbar utsikt och fantastiska program. Jag skulle rekommendera alla att välja den Flynns stora familj, Jenna ,Jill, Kelly glöm inte att välja Cub, han är den bästa hästar.

En kombination av mig själv, mina bröder, olika partners och mamma har varit ute till ranchen nästan varje sommar under de senaste 14 åren. Det är alltid fantastiskt. En utmärkt familjedrivet ställe där alla är en vän, bra ridning även för nybörjarebra mat. Eller så kan du bara luta dig tillbaka, låtsas att läsa din bok, och njuta av den stora himmel. Vi har haft förmånen att jaga på Hidden hollow natural area Ranch två gånger nu min pappa och Hidden hollow natural area och upplevelsen har inte ändrats lite.

Maten är underbar och riklig. Vardagsrummet pratstunder kommer Med ett leende på läpparna och goda minnen i ditt hjärta. Kelly och hans händer Kelly och hans personal har stor attityder och värderingar.

Det var ett nöje att bo på Hidden ihåliga och jag hoppas att vi kan komma tillbaka i Hidden hollow natural area. Min man och jag reste till gömda Hollow på sommaren hela vägen från Australien. Vi möttes av Kelly på flygplatsen och transporteras till ranch. De kommande 3 dagarna var ren fun! Jag kan inte säga nog med bra saker om gästfrihet, maten, företaget och Alla co-arbetare och andra gäster bidrog till känslan av att vara tillsammans på rätt plats i rätt tid. I slutet kändes det som att lämna familj snarare än att gå på.

Ellen och Bruce Mer. Jag skulle rekommendera en resa hit till någon. Det var vackert och det är inte så ofta att ni får träffa människor lika bra som de Flynns.

News feed