This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Fernando e alan

opinion

Efter det mötet har Yosef hunnit gå en match på Trophy MMA 8 i Malmö, där han avslutade Nick Barno via knockout efter endast 6 sekunder i den första ronden.

Ni kan se deras första möte i videoklippet nedan. Euro FC 01 äger rum den 1: Huvudmatchen för galan var Fernando alan titelmatch i flugviktsmellan flugviktsmästaren Henry Cejudo och bantamviktsmästaren TJ Dillashaw. I lost control a little bit. Just do your thing.

We only talked about before the fight, so what are we gonna do? I enjoyed this, when I punched his face. Fernando alan is a very good feeling, believe me, when someone talks sh-t all the time. Every time Fernando alan punched his face, I enjoyed.

This is not sparring session. Den forne mellanviktsfightern Anthony Smith tog klivet upp till lätt-tungvikt. I sin senaste match vann han imponerande mot Volkan Oezdemir och placerades nummer 3 i den lätta-tungviktsdivisionen.

Efter matchen tog det inte lång tid innan Smith och Jones var överens om att möta varandra. Matchen ryktas äga rum på UFC I natt uppdagades det återigen att metaboliter från turinabol hade blivit hittade i Jones systemmen det är inget Smith bryr sig.

Smith säger genom Twitter att han vet vad han har gett sig in på och vill inte höra om det. Fernando alan truly dont care.

I signed on the line and did it knowing what I was signing up for and with no expectations.

Testresultatet har kommit tillbaka denna vecka och det visar återigen spår av metaboliter från preparatet Turinabol. Det var samma preparat som satte igång cirkusen runt UFC då Jones nämligen testade positiv för samma metaboliter innan det efterlängtade mötet med Alexander.

Detta tvingade i sin tur UFC att rota upp hela galan från Las Vegas och flytta den till Kalifornien Fernando e alan han inte fick licens att gå match i Nevada. Något som blivit en Fernando e alan av två orsaker. Både att Jones faktiskt hade spår av ett olagligt preparat även om det var väldigt lite i kroppen och ändå fick tävla, men även att UFC valde att på kort varsel flytta en hel gala på grund av en enda fighter vilket skapade massa problem för alla andra fighters som skulle gå matcher på kortet.

Sedan ett tag tillbaka stod det klart att Fedor Emelianenko och Ryan Fernando e alan tagit sig till finalen av Bellators tungviktsturnering där vinnaren kommer att krönas som tungviktsmästare. Fram till nyligen har det varit oklart huruvida galan kommer att visas lagligt i Sverige.

Pris: kr. E-bok, Laddas ned...

Nu står det dock klart att det så kommer att bli fallet. Det kommer att bli den nystartade kanalen Paramount Network som kommer ha sändningsrättigheterna för galan i både Sverige och Danmark. Den svenska welterviktaren Oliver Enkampsom nyligen skrev på för Bellatorhade följande att säga i samband med utannonseringen kring att galan kommer att visas i Sverige.

Deltagarmässigt har detta varit den häftigaste MMA-turneringen i modern tid. Tippar jag med Fernando e alan är det svårt att gå emot Fedor som har legend-status inom sporten; men ska jag vara mer analytisk säger jag att Bader kommer att plocka hem vinsten med explosiv brottning och tunga händer. Emelianenko gick sin senaste match mot Chael Sonnen som var en av semifinalerna i galan.

Emelianenko stod som segrare via knockout redan i 1: Innan dess besegrade han Frank Mir via knockout i första omgången av turneringen. Sammanlagt har han ett matchfacit på där 15 av vinsterna skett via submission, 14 via knockout och 9 via domslut. Bader gick sin senaste match mot Matt Mitrione som han besegrade via ett enhälligt domslut i den ena av turneringens semifinaler. Innan dess besegrade han Muhammed Lawal via knockout Fernando e alan turneringens första omgång.

Det är föreslaget att vi...

Sammanlagt har Bader ett matchfacit på där 11 av vinsterna skett via knockout, 12 via domslut och 5 via submission. Detta efter att han förlorat två matcher i rad mot Robbie Lawler och Stephen Thompson.

Efter att ha skrivit på för Bellator och i sin första match besegrat Paul Daley via avslut lyckades han bli organisationens welterviktsmästare efter att ha besegrat Douglas Lima via domslut. Nyligen stod det även klart att Bellator kommer att hålla en welterviktsturnering MacDonald kommer att sätta sin titel på spel då han i varje enskild match kommer att riskera att förlora titeln.

I samband med detta stod det Fernando e alan klart Fernando e alan han kommer att möta Jon Fitch i sin första match i turneringen. Det var dock inte klart när matchen skulle äga rum. Nu bekräftar amerikanska MMAFighting. Än så länge har 2 matcher i turnering ägt rum.

I sin senaste match för Bellator fick MacDonald se sig besegrad då han utmanade organisationens mellanviktsmästare, Gegard Mousasi Fernando e alan, för dennes titel under Bellator Sammanlagt har MacDonald ett matchfacit på där 7 av vinsterna skett via knockout, 7 via submission och 6 via domslut.

Jon Fitch gick sin senaste match mot Paul Daley under Bellator och stod "Fernando e alan" som segrare via enhälligt domslut. Sammanlagt har Fitch ett matchfacit på där 20 av vinsterna skett via domslut, 6 via submission och övriga 5 via knockout. Förutom welterviktsturneringen så höll Bellator även en tungviktsturnering förra året som kommer att avgöras nu till helgen då Fedor Emelianenko tar sig an Ryan Bader på Bellator Galan äger rum den Under förra året blev den forne flugviktsmästaren Demetrious Johnson del av någonting historiskt då han medverkade i det första bytet inom MMA.

Matchen slutade med Cejudo som vinnare via ett delat domslut. Sedan Cejudo blev mästare har han hunnit med ett titelförsvar, vilket ägde rum under den gångna helgen.

Cejudo lyckades försvara titeln mot bantamviktsmästaren TJ Dillashaw som gick ner i vikt för att utmana om flugviktstiteln. I en intervju med ESPN nyligen blev Johnson tillfrågad om hur han ser på flugviktens nuvarande situation, varpå han svarade att han i nuläget lägger all sin fokus på vad som händer i ONE.

Vilket till stor del beror på att det är en större fokus på matcherna i sig i ONE enligt Johnson. I always felt Fernando e alan in the UFC, your star power is based on how many pay-per-views you sell. But you never have to worry about that here.

E-bok, Laddas ned direkt. Köp...

Senast vi såg Daniel Cormier i oktagonen försvarade han sin tungviktstitel mot Derrick Lewis på UFC i en match som slutade med en submissionseger för Cormier i 2: Sedan dess har den forne dubbelmästaren blivit av med sin mästartitel i lätt-tungvikt, vilket skedde i samband med att Jon Jones kröntes som ny mästare efter att ha besegrat Alexander Gustafsson under UFC Det har tidigare Fernando e alan kring om Cormier kommer att åter kliva ner i lätt-tungvikt för att återta sin titel sedan han utmanades av Jones.

Det har även spekulerats kring huruvida Cormier kommer att gå fler matcher då han nämnt att han har tänkt pensionera sig detta året på sin I en intervju med BJPenn. Mendez nämner även att Cormier troligtvis inte kommer att gå Fernando e alan ner till lätt-tungvikt.

So many things have changed, the landscape, things that were unforeseen.

Now, the retirement thing is going to be prolonged. The best scenario is for him to fight Brock Lesnar and finish.

We will see what happens, it is hard to say. For me, he is done with the light heavyweight division so I think he fights Brock.

News feed