This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Man fat

opinion

Vi åkte dit idag för att ha lite kinesisk mat under vår tyska helgdag. Vi försökte några typiska kinesiska rätter Man fat maten var mycket bra.

Ägare och servitriser var mycket vänliga. Fast favorit med bra rätter! Fantastiska förrätter och välsmakande elnät. Skulle inte tveka att rekommendera: Det är lätt att sakna denna restaurang som passerar framför den.

Betyg och omdömen

Tecknet utbryter inte kinesisk restaurang alls. Men en gång inuti du tröstade av de röda och gulddekorationerna som någon kinesisk restaurang njuter av. Som ett par beställde vi en av menyerna för 2 personer, Även om prune vinet var inte stor det kände nästan vattnas ner mat och service gjort upp för det. Servitriserna är vänliga och hjälpsamma, alltid Man fat att behaga oss med en extra skål med vitt ris eller informera oss om disken. Menyn var stor, även som någon med god aptit, jag slutade inte everyhing.

Som nybörjare hade vi båda en stekt dumpling med fläsk och ingefära, en spett av sateh med jordnötsås och en vårrull. Sedan gick de till huvudrätterna de tjänade de flesta av dem tillsammans på en tallrik, med flera såser som Hoisin och söt och surt. Tillsammans hade vi en fin glaserad anka, chili kyckling, marinerat nötkött och stekt räkor åtföljt av en stor skål med vitt ris. Skönheten i detta är att du gör din egen lilla skål med ingredienserna på bordet, vilket gör middagen till Man fat mer interaktiv och experimentell upplevelse.

Dessert var nybakade bananer med vaniljglass och honungsglas som var bättre än mycket av den andra stekt banan jag hade Man fat åren. Vi har haft det noggrant. Har bestämt sig för att prova en lokal kinesisk Man fat för en romantisk måltid på fredagskvällen vi gjorde väg till Man Fat och hälsades med Man fat välkomst och orientaliska atmosfären i omgivningen.

Vi tog omedelbart av hemligheten och vänligheten av personalen som vi satt i Det finns ett brett utbud av kinesisk mat av alla stilar och vi valde förrätt av Peking Duck Wraps och Chicken Satay Skewers; båda utmärkt, även om ankan var särskilt saftig och öm! Skulle definitivt beställa igen.

Vi följde med huvudrätt av kyckling Satay och General Tso kyckling med räkor Crackers på sidan. Båda rätterna spricker med smak som innehåller högkvalitativa ingredienser. Det var en servering med kokt ris att dela för två som var mer än tillräckligt för oss.

Atmosfären på Man Fat är Man fat med en unik värme som endast en familjedrivet affär kan erbjuda. När vi fick räkningen informerade den ljuvliga damen om att hon var mycket stolt över den plats som var en speciell höjdpunkt för att uppleva den personliga insikten och beröringen från innehavaren. Jag beställde grillad anka med ris i säga sås Man fat är valfri, du kan välja mellan flera alternativdet var verkligen riktigt bra, mycket välsmakande.

Platsen ser trevligt "Man fat" rent, personalen var också Jag kommer förmodligen att gå tillbaka igen under min vistelse. Jag har slutat på en söndag bara för att prova lokal specialitet: Så många besökare framför Man fat skrev, var maträttens smak Man fat. Genom förberedelsen lämnades ankbröstskinnet utan resterande fett, bara tunt, krispigt och klibbade väl med bönensåsen medan den stod i Bästa anka maträtt i en kinesisk restaurang i Tyskland som jag har haft hittills.

Jag beställde en hel Peking Anka som en takeaway. Det var komplett med pannkakor, sås och grönsaker. Det var inte riktigt redo när jag kom till samla in det, men det var utsökt.