This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Fratt room mates home made

opinion

Välj vilket språk du vill. Vi talar svenska och 42 andra språk.

Information om värden

Det här området är ett utmärkt val för resenärer som är intresserade av god mat, dyra märkeskläder och shopping — Kontrollera läge "Fratt room mates home made" Pellico 4, Milanos centrum, Milano, Italien — Det här området är ett utmärkt val för resenärer som är intresserade av god mat, dyra märkeskläder och shopping — Kontrollera läge Utmärkt läge — visa karta.

Försäkra dig om ett bra pris på Room Mate Giulia — betygsatt 9,3 av gäster som nyligen bott där. Fyll i datum för att komma igång. En promenad på m. En promenad på 76 m. Ett av våra toppval i Milano. Room Mate Giulia ligger bara ett stenkast från Milanos katedral, och erbjuder rum och sviter. De luftkonditionerade rummen är modernt inredda med designmöbler. Alla har minibar och platt-TV, och vissa har en möblerad terrass. Det är 7,5 km till flygplatsen Linate.

Milanos centrum är ett utmärkt val för resenärer som gillar god matdyra märkeskläder och shopping. Enligt oberoende gästrecensioner är det här våra gästers favoritdel av Milano.

Fratt room mates home made här området erbjuder även fantastiska shoppingmöjligheter. Populära butiker i närheten: Det här boendet har också fått höga betyg för sitt läge i Milano! Gäster är mer nöjda med läget här jämfört med andra boenden i området. Par tycker särskilt mycket om området — de har gett det 9,8 i betyg för parresor. Det här hotellet är också betygsatt för att vara mest prisvärt i Milano!

Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad.

Room Mate Giulia har välkomnat Booking. Bra för par — de har gett faciliteterna betyget 9,0 för två resenärer som reser tillsammans. Det här hotellet har fått höga betyg för sina sköna sängar. Kontinental, Italiensk, Glutenfri, Buffé.

News feed