This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Justin matthews gay

opinion

Programmet leds av RuPaulsom har rollen som värdinna, mentor, domare och inspirationskälla, i sin jakt efter "Amerikas nästa dragsuperstjärna. Tävlingen fick grönt ljus i majenligt en pressrelease av MTV Networks.

Ansökningar till kommande säsonger presenteras Justin matthews gay nätet, där de som önskar tävla uppmanas att skicka in en audition-film. För att få medverka i programmet måste man vara minst 21 år gammal under inspelningen. Carmen Carrerasom tävlade i säsong 3 tillkännagav att hon påbörjat processen att korrigera sitt kön under ett avsnitt av ABC: What Would You Do? Visage rekryterades till programmet i början av säsong 3, "Justin matthews gay" Matthews och Kressley har hängt med sedan säsong 7, där de två alternerar som domare jämte RuPaul och Visage.

Flera tidigare säsonger syntes Merle Ginsberg i domarpanelen, där hon var en av huvuddomarna under de två första säsongerna. Santino Rice satt stadigt med i panelen från första säsongen till slutet av Justin matthews gay 6. Till dags dato är Rice den enda person, förutom RuPaul, som funnits med i alla tävlingens säsonger, i roll av huvuddomare från start Justin matthews gay och med säsong sex, inklusive RuPauls dragrace All-Stars, och gästdomare under säsong 7.

Det är ännu okänt om han kommer dyka upp under säsong 8, men är dock inte en av huvuddomarna. I och med Brasfields många avsnitt som ersättningsdomare under tredje och fjärde säsongen, inklusive bägge säsongernas återträffsavsnitt, anses Rice och Billy B alternera om samma panelplats i dessa säsonger. Innan säsongsfinalen har de tre huvuddomarna varje vecka sällskap av två gästdomare.

Alla domare får delge sin upplevelse om de tävlandes bedrifter i veckans huvudutmaning samt deras catwalkpresentation innan RuPaul förklarar vilken dragdrottning som är veckans vinnare och vilka två som gjort sämst ifrån sig - de sistnämnda får sedan mima till en låt av en kvinnlig artist för av avgöra vem som får stanna och inte.

Justin Bieber skämtade om att...

RuPaul's Drag U är en spinoff på RuPauls dragrace som går ut på att kvinnliga cispersoner tävlar genom att utforska och utveckla sin kvinnliga potential med drag som verktyg. De blir vägledda genom "gay" av så kallade Drag Professorsbestående av tidigare tävlingsdeltagare från RuPauls dragrace. Då serien spelades in i Los Angeles, föll det sig så att professorerna främst var dragdrottningar bosatta i södra Kalifornien. Rupauls dragrace Officiell logotyp. Justin matthews från " https: Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik.

På andra projekt Commons.

News feed