This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Group home part 3

opinion

Söker du nytt spännande arbete, behöver rekrytera, är i behov av tillfällig bemanning eller vill ha hjälp med smarta produktionslösningar?

Då har du kommit rätt! Här finns både jobben, medarbetarna och lösningarna. Med kontor på ett tal olika orter kan vi erbjuda våra tjänster med lokal kännedom och närhet. Vi på OnePartnerGroup bryr oss om alla i vårt samhälle.

1; 2; 3. Previous; Next....

Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, integrera människor i arbete. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility.

1; 2; 3. Previous; Next....

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner som erbjuder hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss finns den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Genom vår kännedom om, och...

Våra effektiva och flexibla lösningar bidrar och möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. OnePartnerGroup är verksamma på ett tal orter, med drygt 2 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vår webbplats använder cookies för att du ska få en bättre upplevelse. Hur kan vi hjälpa dig? Vi finns på en plats nära dig! Ta del av vår kunskap.

Våra medarbetare är vad som...

Guide för en lyckad chefsrekrytering. Så vinner du kampen om en attraktiv IT-chef! År kommer det att saknas ungefär 60 utvecklare — bara i Stockholm.

Och medan avsaknaden av kompetenta IT-medarbetare Att rekrytera en eldsjäl Engagemang kan vara tvetydigt, särskilt när det kommer till medarbetarengagemang. Många menar på att medarbetarengagemang är lika med medarbetarnöjdhet, medan Ge mig mer kunskap.

Vad är du intresserad av?

SAN SAC GROUP

Tips för att få drömjobbet Utveckling av mitt företag. Ja, jag samtycker till att mina ifyllda uppgifter används för urval och profilering för att skicka mig information och relevanta nyheter från OnePartnerGroup AB med tillhörande dotterbolag.

Vi är Sveriges lokalaste OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag.