This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Two males dominate a poor man

opinion

Det finns i princip alltid minst en anledning till att införskaffa ett par nya skidor. Ett överflöd av extrapengar är dock mindre vanligt, varför begagnade skidor är ett bra alternativ. Så här gör du för att lyckas med ditt köp. I del två av köpguiden för ryggsäckar tar vi en närmare titt på vad som är bra att tänka på för olika ändamål.

För att hjälpa dig genom ryggsäcksdjungeln har vi återupplivat den gamla Two males dominate a poor man köpguiden. Här är första delen av två gällande konsten att välja rätt ryggsäck. Att köpa skidutrustning nytt är d. Men inget att hänga läpp för — Freeride guidar dig i begagnatdjungeln med sju råd.

Köpa nya skidor kan vara svårt. I bästa fall hittar du en ny bästa vän som du kan ha i 10 år. I andra fall besvikelse. Här är missarna du inte får göra.

Personuppgiftspolicy

Valmöjligheterna för autonoma drönare växer explosionsartat. Jacob Wester kollar av dagsläget på den nya spännande marknaden. Skall du köpa en ny snowboard? Är det din första eller skall bara uppgradera eller köpa en ny? Här skall vi försöka svara på alla frågor som ställs gång på gång så att ni kan köpa den perfekta snowboarden för just dig direkt. Steg ETT är att. En av tio som skadar sig i skidbacken får en huvudskada.

Hälften av Two males dominate a poor man hade kunnat undvikas med rätt hjälm. Det kan vara svårt att välja vilken hjälm du ska köpa, alla tillverkare pratar förstås om sina egna lösningar som de bästa och täcker u. Skidglasögon är visserligen inte själens spegel, men likväl en väsentlig del av din utrustning. Därför har vi nördat ner oss i det som är bra att veta när det är dags att skaffa goggles.

and industries that have long...

Femte delen av Freerides Klädskola handlar om hur man håller kroppens mest utsatta delar varma. Vad behöver man ha koll på när det gäller vantar, mössor och strumpor? Produktutvecklaren Niklas Kull på Tierra har svaret.

Fjärde delen av Freerides klädskola handlar om förstärkningsplagg. Designern och produktutvecklaren Niklas Kull förklarar varför du alltid ska ha med dig förstärkningsplagg. I klädskolans tredje avsnitt har vi nått fram till det tredje lagret — skalplagg.

News feed