This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Penis park

opinion

Sydkorea vet hur man släpper och får underbara bonkers. Naturligtvis är landets rikedom av fängslande tempel och museer väl värda ett "Penis park." Men bortom zen av templen och allvar av historiska museer erbjuder ett besök i några av Koreas mindre kända sevärdheter fascinerande inblick i den mer kända sidan av sin kultur och historia: Tänk Nordkorea, K-popmusikvideor och vintageknickknacks från dagarna bort av. Om du känner dig lite utmattad, väljer du Penis park av dessa roliga fläckar, vilket rankas bland våra favorit offbeat och bara rena konstiga sevärdheter i Sydkorea.

De flesta är i Seoul eller en snabb bussresa Penis park till en wilder sida av denna wacky halvön.

En tävlande för den konstigaste syn i Korea och möjligen i världen är detta toalettformade husmuseum. Mr Toilet House är formad som en jätte porslinsgud och ägnar sig åt lökar och potatisar Penis park alla slag.

Inrymt i det tidigare hemmet för en borgmästare som är känd för att spruka upp stadens offentliga toaletter, innehåller huset hilarious cartoonish skulpturer av poo tillsammans med en Penis park allvarligare del om folkhälsan och problem som påverkar toalett sanitären runt Penis park i världen. På kanten av Seoul, nästan nudged från minnet, är en övergiven nöjespark som är både kuslig och underbar.

Unbolt porten, gå in och förvänta dig gåsskräp när du ser åktorna som ligger innan du gillar en leksaksstad, redo att utforska. Det finns inga köer, platsen är din; Yongma Land Mangubon-dong, Jungnang-gu är dödligt tyst och luktar vildtgräs.

Sitt på en krispig karusellhäst, kolla upp på presenningen med hål och solljus som läcker in, och du kanske känner att du är i en postapokalyptisk värld. Inte undra på att K-pop musikvideor har spelats här. De andra stora träffarna är bläckfiskarmen, flygande elefanter, dodge'em-bilar på taket och piratskepp som fortfarande kan Penis park fyllda med regn från den senaste duschen.

Yongma Land ligger bland träd och vilda vinstankar på en kulle med avlägsen utsikt över centrala Seoul, vilket gör det till ett alternativt fängslande grönområde.

Det är en oas, men du kan stöta på Penis park, unga lovesick par som talar i lugna röster, eller en brud och brudgum med ett förlopp av fotografer. Vaktmästarna i Yongma Land klockan från en liten byggnad ovanför parken och kommer närma dig för inträdesavgiften på 5 kr om du leder in via porten till vänster om huvud slottets Penis park. På kvällarna kollar de ibland ljusen och lägger till mer förtrollning, men du kan inte skjuta upp några av åkarna så planera framåt: Ta med dig någon stark för att driva dig i rymdfärjan.

Att ta sig dit är ganska enkelt: Idag kan du utforska de trånga gränserna som de nordkoreanska soldaterna bodde i under vattnet när de spionerade på en närliggande militäranläggning. Duck huvudet för att komma in i den 35m långa suben och klaustrofobien träffar dig omedelbart. Det är trångt, mörkt, fuktigt och fullt av underbart tjock gammal teknik med ratten till vev. Det finns inget mjukare sätt att säga det, "Penis park" här är en park fylld med penis. Haesindang Park är inte för titillation men tänk totem poles, inte Las Vegas.

Det finns falliska carvings vid varje tur, med massor av humor och över-the-top önsketänkande.

Yongma Land

Stilar är oändliga - lekfulla, andliga, sammanflätade och som former i ett ansikte, raketfartyg, staketstolpe, pall, kanon eller windchimes. Och ännu mer bisarrt.

som sprutar vatten. Välkommen till...

I det högre avsnittet finns det till och med en Stonehenge-liknande ring av tolv statyer som representerar de 12 djuren i den kinesiska zodiaken Det finns ingen förklaring.

Penis park anlagda park klamrar sig till kusten, peering ut över havet till en staty av en drunkad tjej - orsaken Penis park fallen. Legenden säger att hon, efter en ung fiskares brud, dödade, förbannade fiskebyn Sinnam så att de inte kunde fånga några fiskar.

Sedan en dag, en fiskare peed i havet och fiskenät blev magiskt full Penis park. Från och med den dagen skurde lokalbefolkningen faller från trä för att bereda jungfruens ande och för att försäkra en fortsatt fiskgjutning.

Om en ubåt inte var tillräckligt med Nordkorea, kan du gå till den nordligaste punkten i DMZ Demilitarized ZoneGoseong Unification Obseratory, och jämföras med Nordkorea genom kikare från ett visningsdäck. På kioskerna kan du fylla på faktiska sprit, frimärken och andra souvenirer från Nordkorea.

Att sätta husdjur i ett café är bara gjord för att få folk att le. Många koreaner har inte Penis park med tid eller utrymme för ett husdjur i sina små lägenheter, men vill ändå träffa några bedårande snygga vänner.

På söndagen upptäckte Åke Lindgren,...

Cue hundar, katter eller får beroende på säsong som strömmar fritt i koreanska djurkaféer. De flesta av dessa platser har ingen regeringsregel. Bara sitta ner, beställa en smoothie eller kaffe och njut av Penis park titta på Penis park. Katter får ofta höga ledningar för att flyga till när de är färdiga med människorna.

Den fascinerande bytet sprids genom skåp på flera nivåer och inkluderar retro-tv, brödrostar, Mickey Mouse klockor och "jag hade en av dem! Barndomnostalgi gör den populär bland barn, barn-till-hjärta och design- eller historisk boffins.

Renacer Hostal, Villa de Leyva...

Den fria turnén kan bara vara på koreanska, men Penis park är kvar ordlösa när en årtiond gammal grammofon är handkrympad till liv och en cylindrisk skiva sjunger till rummet från och med förr. Kusligt och underbart Korea: Mr "Penis park" House Ett stort toalettmuseum i Gyeonggi-do En tävlande för den konstigaste syn i Korea och möjligen i världen är detta toalettformade husmuseum.

Yongma Land Den övergivna nöjesparken K-pop-video i Seoul På kanten av Seoul, nästan nudged från minnet, är en övergiven nöjespark som är både kuslig och underbar. Europa Gå Penis park i Montenegro: Bästa områden och hotell, Europa Åtta måste se fläckar i Islands vilda väst. Resetips En perfekt helg i Québec City. Tips Erfarna Resenärer add. Turistattraktioner 10 Topprankade turistattraktioner i Enna. Nordamerika 6 bästa campingområdena i Killarney Provincial Park, Ontario.

News feed