This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

122.8fm shares

Sheraton great wall hotel

opinion

Maximala tiden som kan bokas är 30 dagar. Vänligen ange alternativa datum. The Great Wall Hotel Beijing är idealt beläget vid stationen Tuanjiehu och erbjuder bagageförvaring, kassaskåp och utflyktsdisk. Hotellet öppnade i en våningars lyxig byggnad. Hotellet är placerat i Pekings centrum och bredvid konstgallerier, museer och templet. Guijie Street ligger 2,7 km från boendet och Sheraton great wall hotel International Exhibition Center är bara 2,7 km bort. The Great Wall Hotel Beijing erbjuder stiliga rum med marmorbadrum.

Rummen är inredda i modern design med marmorgolv och har privata badrum utrustade med dusch, badrockar och badlakan. En frukost serveras i mathörnan.

Sök och boka resa

Ett brett utbud av säsongsbetonade rätter serveras i den rökfria restaurangen. Ett brett utbud av kaffe, förfriskningar och eftermiddagsteer erbjuds i cafébaren. Ett brett sortiment av rätter erbjuds i Landmark Hotel och Sorabol, som är meter bort. Fritidsaktiviteter på plats omfattar nattklubb, uppvärmd utomhusbassäng och soldäck. Boendet erbjuder fitness lektioner och gym samt terrängcykling, grästennis och bordtennis. Maximal kapacitet för extrasängar i ett rum är 1.